Accessories

« 1

Accessories

Køb flot og smart hårpynt til hverdag og fest her på Rows.
Vi elsker pynt til håret. Hårklemmer, hårelastikker, hårbøjler, scrunchie, hårspænder alt hvad der kan pynte i håret til et smart outfit.

Hos Rows forhandler vi kvalitet fordi vi ved hvor vigtigt det er, at det vores børn og unge vælger at gå i skal kunne holde til lidt af hvert. Derfor vælger vi vores accessories fra leverandører der har helt styr på kvalitet, udtryk og rigtig gode priser.

Lehof og Suiava designer med hjertet. Der er så meget personlighed i deres smukke accessories. Ingen bør være i tvivl om at have gjort det rigtige køb når man vælger deres unikke designs.

Perler, sten, glimmer, tryk og smukke farver pryder deres helt unikke hårpynt, som har taget det danske marked med storm. Altsammen lavet i kvaliteter som sikre at det skønne hårpynt kan bruges igen og igen.

Tasker & punge

Søger du den perfekte gave idé eller måske en lækker taske til dig selv, så kigger du det helt rigtige sted.
Her hos Rows er vi vilde med tilbehør i lækre kvaliteter med stor anvendlighed og så skal også se lækkert ud, så man har lyst til, at bruge sin accessories igen og igen.

Du finder massere af smarte tasker, punge, ørevarmere, huer, handsker, strømper, toilettasker, kasketter og meget andet her på Rows der giver det sidste pift til dit outfit.

Se vores flotte udvalg i Tommy Hilfiger tasker som passer til både unge og voksne. Super fede justerbare city bags, rygsække eller bæltetasker med Tommy Hilfiger logo til din pung, nøgler, mobil og andre småting der ikke er til at undvære.

Mads Nørgaard - Bel air cappa taske er et absolut must-have. Super fed taske i solid kvalitet, massere af fede farver, et væld af rum til hverdagens små fornødenheder som pung, mobil, nøgler osv. Brug den crossover eller som almindlig skuldertasker. 
Tjek også de helt nye Mads Nørgaard Bel air carni bæltetasker, som er det nyeste medlem i Bel air familien. Tasken er mega fed også som cross-body bag over din jakke.

Flot udvalg af tilbehør til dig

Se hele vores flotte udvalg af tilbehør fra Tommy Hilfiger, Mads Nørgaard, Hummel, Petit Sofie Schnoor, Lehof & Sui Ava her på Rows.

Den nyeste teenage mode til drenge og piger.