Accessories

Hårpynt, hårklemmer, tasker og smykker 

Hos Rows finder du flot og moderigtigt hår accessories samt tasker til kvinder og teenager fra populære brands. Du kan shoppe sæsonens nye tilbehør som, hårklemmer, hårspænder, tasker, net, tørklæder, strømper, strømpebukser, bælter, huer, vanter og kasketter der er med til at sætte prikken over i'et på dit outfit.

Flotte hårspænder, hårklemmer og hårelastikker til håret

Find flot og stort udvalg af smukt hårpynt hos Rows der kan bruges til både hverdag og fest. Vi elsker farverigt pynt til håret. Derfor kan du shoppe alt i hårklemmer, hårelastikker, hårbøjler, scrunchie og hårspænder her hos os. Vi har alt det hår accessories du drømmer om til at pynte håret med for et smart og stilsikkert outfit.

Vi forhandler design og kvalitet - til gode priser. Hos Rows ved vi, hvor vigtigt det er, at det tilbehør og accessories kvinder og piger vælger skal kunne holde til lidt af hvert. Derfor finder du her på shoppen hårpynt og tasker fra leverandører der har styr på kvalitet, design og til rimelige priser.

Sui Ava hår accessories 

Det vigtig for os at kunne tilbyde stilfuldt og feminint hårpynt og accessories i høj kvalitet. Derfor er vi super glade for Sui Ava’s smukke og unikke kollektioner, som alle emmer af design og kvalitet i særklasse. De smukke hår kollektioner er inspireret af den klassiske og gammeldags stil, hvor man kan finde hårklemmer & hårspænder udsmykket med perler og fine prints. De fine kamme er dekoreret med rhinsten og hårbøjler kan fås i et væld af smukke designs.

Vi tilbyder også Sui Ava hårelastikker og scrunchies i en masse skønne og trendy farver som, sort, grå, rosa, lyseblå, gul, sand, beige, brun, orange, grøn, lilla, lyserød, guld og sølv. Du finder også de holdbare elastikker i flere forskellige farvekombinationer der nemt pifter dit hverdagslook op. Hårelastikker fra Sui Ava kan købes i flere størrelser alt efter hårtype.

Sui ava designer hårpynt med hjertet. Der er så meget personlighed i det smukke hår accessories. Ingen bør være i tvivl om, at have gjort det rigtige køb når man vælger Sui Ava hårklemmer og hårspænder.

Perler, sten, glimmer, tryk og smukke farver pryder deres helt unikke hårpynt, som har taget det danske marked med storm. Altsammen lavet i kvaliteter som sikre det skønne hårpynt kan bruges igen og igen.

Sofie Schnoor tasker og tørklæder

Hos Rows finder du uundværligt tilbehør fra Sofie Schnoor. Shop smarte crossover tasker, bumbags, bæltetasker, tørklæder, ørevarmere, huer, vanter, hårspænder, hårklemmer, hårelastikker og hårbøjler - Alt sammen i design og skønne farver der fuldender det smukke Sofie Schnoor tøj.

Vi glæder os altid til en ny Sofie Schnoor sæson. Der er rift her i huset om, at pakke alle de fine Sofie Schnoor nyheder ud. Vi bliver hver eneste gang vi er til indkøb hos Sofie Schnoor begejstret over, hvor gennemført og elegant det lækre tøj og tasker er. Der er absolut ingen tvivl om at Sofie Schnoor's design, skaber stor glæde, også her i Rows huset.

Toilettasker, bælter, strømper

Søger du den perfekte gave eller måske en lækker taske til dig selv, så kigger du det helt rigtige sted.

Vi er glade for accessories i kvaliteter der har stor anvendlighed til priser hvor alle kan være med. Accessories, såsom tasker, net, punge eller hårpynt skal fuldende det perfekte look uanset om det er til hverdagsbrug eller til en festlig anledning. Vær aldrig i tvivl om,at det rigtige accessories kan gøre det sidste for at fuldende det perfekte look.

Tasker, net & punge 

Hos Rows finder du populære og anvendelige tasker, punge, ørevarmere, huer, handsker, strømper, toilettasker, kasketter og meget andet accessories der giver det sidste pift til dit outfit.

Se vores flotte udvalg i Tommy Hilfiger tasker som passer både børn og voksne. Flotte justerbare city bags, rygsække eller bæltetasker med Tommy Hilfiger logo til din pung, nøgler, mobil og andre småting der ikke er til at undvære. De stilrene Tommy Hilfiger toilettasker finder du også på hylderne til både piger og drenge.

Mads Nørgaard - Bel air cappa taske er et absolut must-have. Bel Air er en populær taske i solid kvalitet i et væld af fede farver med mange brugbare rum til hverdagens små fornødenheder, som pung, mobil, nøgler osv. Brug din taske crossover eller som almindelig skuldertasker. 

Tjek også de helt nye Mads Nørgaard Bel air carni bæltetasker, som er det nyeste medlem i Bel air familien. Tasken er super smart også som cross-body bag over din strik eller jakke.

Mads Nørgaard net i moderigtige farver

Vi elsker det populære Mads Nørgaard net eller mulepose som de også bliver kaldt. Det populære Mads Nørgaard net fås med flot logo og kan bruges til flere forskellige lejligheder herunder indkøb, skole, træning eller andre fritisaktiviteter. Materialet er en kraftig og slidstærk kvalitet i 100% genanvendt bomuld.

Det fine net er et must-have og en rigtig populær gave ❤︎  Du finder det populære Mads Nørgaard net i et væld af skønne farver, som gul,  orange, blå, sort, grå og rosa. Se vores store udvalg af Mads Nørgaard net Her.

Køb Dickies bælter og Champion tasker

Er du vild med street og casual mode, så finder du tøj, tasker og bælter fra brands som Champion og Dickies til både drenge, piger og kvinder her på siden. De populære brands designer alt i smarte og trendy rygsække, bæltetasker og punge, som er populære til både drenge og piger.

Dickies bælter i sort, navy og grå er en sikker vinder som gave til både voksne og teens. Hos Rows forhandler vi et stort udvalg af Dickies bælter i til drenge og piger i smarte sæson farver.

Flot udvalg af tilbehør til dig

Se hele vores flotte udvalg til teenagers og kvinder af lækkert accessories fra alle vores populære leverandører. Vi samarbejder med de bedste brands der byder på design, som pryder et hvert outfit uanset om det er til hverdagsbrug eller til en festlig anledning.

Vi har gjort det nemt for dig, så du kan finde præcis den bæltetaske, pung eller bælte du ønsker dig allermest ved at kigge i vores kategorier af smart accessories, som du finder lige Her.

Hos os er kunden i fokus uanset alder

Hos Rows sætter vi stor pris på vores kunder. Vi vil gøre vores absolut yderste for, at give dig den bedste oplevelse i vores online mode univers, så du føler dig tryg når du shopper på vores side. Du skal ikke være i tvivl om, at vores hjerter banker for personlig service.

Det er vigtigt for os, at give dig en nem og overskuelig oplevelse når du shopper dit tøj eller accessories hos Rows. Vi sætter en ære i at have de fedeste brands og ikke mindst har vi en kæmpe passion for mode til kvinder, børn og teenagers, som vi gør alt for, at du skal mærker når du tjekker ind her på Rows shoppen.

Vi glæder os til at glæde dig med det bedste udvalg af  accessories og tøj til børn, tweens og kvinder i god kvalitet og til rimelige priser.

Følg Rows på de sociale medier

Kom og vær med - Følg Rows på Instagram og Facebook og få masser af inspiration og deltag i konkurrencer om gavekort og lækkert modetøj fra alle vores fede brands. Tjek også vores sociale medier for tips og trends for et smart outfit.

HUSK at tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du er den første til at modtage nyheder, eksklusive rabatkoder, konkurrencer, kampagner, gode tilbud ved fødselsdag, Black Friday, udsalg m.m.

Rigtig god Shopping ❤

@Copyright.dk