Basic Apparel

Modetøj kvinder

Shop det lækre danske brand Basic Apparel kendt fra Løvens Hule lige her hos os. Vi har fyldt hylderne med de smarte og behagelige Basic Apparel bukser, kjoler, strik, bluser, buksedragt og sweatsæt i sæsonens nye farver. 

Basic Apparel er dansk mode brand i tidsløst og bæredygtigt design du vil elske at fylde din garderobe med. Den skønne danske tøjmærke har siden 2013 lavet dametøj, som passer ind i hver en kvindes klædeskab. Enkelt og smart basis tøj i kvaliteter der vil glæde et hvert modehjerte.

Bag Basic Apparel finder du Camilla Balle, som designer og drømmer om at gøre planeten til et bedre sted. Camilla og hendes team af dedikeret kvinder brænder for et tidsløst og holdbart design af dametøj der spreder glæde og sikrer lang holdbarhed, ovenikøbet til fornuftige priser.

Shop Rebekka dress hos Rows

Vi glæder os til at glæde alle jer piger med dansk bæredygtig modetøj fra Basic Apparel. Vi er selv helt vilde med det kvalitets lækre tøj der giver stor velvære når man iføre sig det flotte design.

Løbende fylder vi hylderne med alt fra nederdele, skjorter, bukser, bluser, t-shirts, toppe, strik, buksedragte,j akker mm. Basic Apparel kjoler er ingen undtagelse. Flotte kjoler i mange længder og smukke farver.

Den populære Basic Apparel Rebekka kjole bla. kendt fra "Løvens Hule" finder du selvfølgelig også hos Rows. Shop den enkel og stilfulde Rebekka dress i flere farver, som nemt styles med både støvler og sneakers.

Populære styles:

  • Basic Apparel kjole

  • Basic Apparel bukser

  • Basic Apparel bluse

  • Basic Apparel strik

  • Basic Apparel buksedragt

  • Basic Apparel Ludmilla leggings

  • Baisc Apparel Arense bluser

  • Basic Apparel Rebekka dress

  • Basic Apparel Maje sweatshirt & sweatpants

Basic tøj til kvinder

Når du shopper tøj fra Basic Apparel, så er du sikker på, at få tøj du kan iføre dig igen og igen. Det enkle men smukke og tidsløse design skaber glæde hos et væld af kvinder ikke kun i Danmark men i hele Europa. De flotte kollektioner appellerer til den moderne kvinde der sætter pris på, at kombinere sæsonens nye trends med femint og stilfuldt bæredygtigt basistøj.

Det skandinaviske dametøj kan bæres af alle kvinder uanset alder og kan nemt at kombineres med accessories og sko. Looket er minimalistisk og der er fokus på det rene og stilfulde udtryk. Basistøj til kvinder har aldrig væres så elegant, som efter Basic Apparel er kommet til. En stor modegave til kvinder, som elsker at iklæde sig enkelt men smukt tøj.

Minimalisme med et twist

Hos Rows er vi vilde med det minimalistiske dametøj, som er tilført et lille twist af lækre detaljer. Når du køber modetøj til kvinder fra Basic Apparel, så får du detaljer der er designet med hjertet. Kvaliteter i fabelagtige strukturer, små rynk og kontrast syninger er blot nogen af de fine detaljer der følger med det lækre tøj. Hver enkelt design er en smuk hyldest til naturen og det skandinaviske look og det kan både se og mærkes.

Basic Apparel, modetøj du kan bruge igen og igen                

Basic Apparel er modetøj, som bare må ejes af flere årsager. Her hos Rows er vi vilde med de grundværdier som Basic Apparel står for:

✔ Bæredygtig mode: Basistøj hvor der er lagt hjerte i design og kvaliteter
✔ Slow Fashion: Tøj som holder længere, end bare en enkelt sæson
✔ Tidsløst design: Tøj som er enkelt og får dig til at føle dig god tilpas

Der er ingen tvil om at det skønne brand designer tøj der er nemt at forelske sig i. Når først man har prøvet at iføre sig det flotte kvalitets dametøj, så bliver det hurtig fast inventar i klædeskabet. Du kan være helt sikker på, at du bliver ved med, at gå tilbage til første hylde i skabet, hvor Basic Apparel flotte tøj hurtigt gør sit indtog, som dit nye ynglingstøj.

Fashion fra kendte mærker

Hos Rows kan du shoppe sommer tøj og vintertøj til kvinder af den fineste slags til priser hvor alle kan være med. Udover det populære tøj fra Basic Apparel kan du her hos Rows shoppe en masse lækre mærker fra ind- og udland som: LIBERTÉ, NOELLA, SOFIE SCHNOOR, YAS, PIECES, DICKIES, CHAMPION, ROSEMUNDE, SUI AVA, H2O & MADS NØRGAARD.

Vi tilbyder et lækkert udvalg af dametøj, særligt udvalgt til dig. Smukke Y.A.S kjoler, Liberte leggings, Second Female skjorter, Sofie Schnoor t-shirt, Noella strik, Pieces bukser, Champion sweatsæt, Rosemunde toppe, H2O badesandaler, Sui Ava hårklemmer og Mads Nørgaard tasker og net.

Mix og match dine favorit mærker for et smart look, uanset om det er til hverdagsbrug eller en festlig anledning. 

Tak fordi du støtter en lille virksomhed

Tusind tak fordi du støtter vores lille virksomhed Vi er super glade og taknemmelige for hver en ordre vi modtager. Vi elsker modens verden og glæder os over, at kunne glæde dig med smukt design, kvalitet og rimelige priser, som vi selv kan stå inde for. 

Brug for hjælp!

Hvis du har brug for hjælp, så er vores kundeservice åbent hver dag ml. 9-16, hvor du kan stille alle de spørgsmål du måtte have, så du får den bedste shoppeoplevelse.
Du kan også besøge vores "Ofte Stillede spørgsmål" hvor du kan finde svar på dine spørgsmål.

HUSK, du hos Rows får fri fragt ved køb over kr. 499,- til en pakkeshop i Danmark. Vi sender selvfølgelig også hjem til dig eller din arbejdsplads. Du finder alt om fragt og levering lige Her.

Rigtig god shopping 

© Copyright Rows.dk