Dame Bukser & Leggings

Leggings - feminin komfort og mode.

De tætsiddende bukser fra 80- og 90'erne er mere populære end nogensinde. Enhver med bare en lille interesse i mode, har leggings i sin garderobe.

Deres popularitet er forståelig. Leggins til damer er det mest alsidige stykke tøj. Med leggings kan du kreére en masse dybt forskellige smarte outfits.

Komforten i de bløde tætsiddende leggings har også en stor del af skylden for deres comeback. De er smidige som strømpebukser, men stadig varme.

 

Leggings dame fås i flere forskellige udgaver.

Du kan få leggings, der mest minder om tykke strømpebukser og du kan få leggings, der ligner bukser. Stramme bukser, som med deres tykke stof, sagtens kan bruges uden noget, der dækker numsen.

Leggins damer i kunstlæder anvendes gerne til et finere brug.

Jeggings er leggings i denim - deraf navnet (leggins og jeans). Med jeggings får du jeanslooket uden den ubehagelige stivhed, der kan være i jeans.

Du kan nemt bruge bløde bekvemme leggings til sport også. Her skal du bare sørge for leggings bukser dame med en høj linning, der støtter op om din core og din ryg. Det er især vigtigt, hvis du har brug for at fokusere på din kropsholdning.

 

Leggings til kvinder - når du vil have det hele på én gang.

Der er altså uanede muligheder i de dejlige bløde gamacher til damer. De kan bruges som hyggetøj derhjemme og som underbukser. Dagen efter kan du bruge dem til fest. Deres bekvemmelighed gør dem netop så alsidige.

Vores leggings er fremstillet i et behageligt materiale, der lader huden ånde samt i et strækbart stof, der giver dem deres behagelige komfortable funktion.

Vi fører anerkendte mærker som Liberte, Sofie Schnoor. Pieces, Champion, Basic Apparel og Second Female, som netop er kendte for et moderne feminint design.

 

Sorte leggings kan bare noget.

Vi har smarte sorte leggings med et indsyet mønster i buksebenene. Det giver et udseende af eksklusivitet og de er perfekte til fest.

Men der er uendelige stylingsmuligheder med leggings. Prøv at bruge nogle af disse sammen med dine leggings:

 

  • Lang cardigan og langskaftede støvler.
  • Tunika med mest længde bagtil.
  • Lag på lag overdel, f.eks. skjorte og t-shirt.
  • En tyk vinterkjole eller nederdel.
  • En 3 4 leggings dame med højhælede.

 

Leder du efter gamacher dame, så finder du dem her.

Vi har et kæmpe udvalg af leggings til alle størrelser og til alles smag. Og i mange forskellige varianter.

Leggings kvinder er de mest moderigtige kvinder.