Dame Kjoler & Nederdele

Køb kjoler i smukke designs hos Rows

Vi ELSKER kjoler, så er du en rigtig kjolepige, så er du havnet på den helt rette side. Hos Rows kan du shoppe et bredt og særligt udvalg af kjoler til kvinder uanset alder. Vi har håndplukket unikke kjoler til kvinder i høj kvalitet og gode pasformer til rigtig fornuftige priser.

Vi gør vores yderste for at udvælge hver en kjole, som du vil elske at iklæde dig til både hverdag og fest. Vi går højt op i, at vores kunder skal tilbydes det bedste af det bedste fra alle vores populære brands i høj kvalitet til overkommelige priser.

Shop din nye skønne kjole fra vores populære dame brands som: Basic Apparel, Liberté, Noella, Sofie Schnoor, Second Female, Pieces, Y.A.S, Dickies & Champion.

Vi har lige præcis den kjole du søger

Kjolen er og bliver den nemmeste beklædningsgenstand at iklæde sig. Et stykke tøj, så simpelt kan det gøres - elegant, lækkert og praktisk klædt på. Når man som os er vilde med kjoler, så skal der være noget at vælge i mellem. Derfor finder du hos Rows et bredt udvalg af kjoler i alle afskygninger, både når det gælder længde, snit, design, print og farver.

Shop løs af skønne sommerkjoler, festkjoler, skjortekjoler, julekjoler, nytårskjoler, lange kjoler, korte kjoler, hvide kjoler, t-shirt kjoler, graviditets kjoler, strandkjoler, glimmer kjoler, strik kjoler, stopkjoler m.m

Vi har kjolen uanset kropstype

Vi har alle forskellige kroppe og ikke to er ens. Derfor er kjoler en genial beklædningsgenstand. Kjoler designes i mange forskellige pasformer og snit og der findes kjoler til hver en kropstype. Hos Rows finder du kjoler i flotte mønstre og design, så alle kvinder kan glæde sit modehjerte med den populære beklædningsgenstand. Vi har kjoler til alle aldre og uanset om du er 10 eller 70 år kan du finde din nye ynglings kjole her hos os.

Hvis du er usikker på dit valg af kjole, så er der tre kjoler der klæder hver en kvindekrop.

Skjortekjolen, en behagelige løs silhuet, og med et smart bælte i taljen klæder den de fleste figurer da den fremhæver de kvindelige former. Skjortekjolen kan tilpasses forskellige kropstyper og er samtidigt meget behagelig at have på. Kjolen fås i flere længder, så her skal du bare går efter hvad du føler dig bedst tilpas i.

Kjoler med A-snit gør noget godt for alle kvindekroppe og er et ægte must-have. En kjole med A-facon sidder løst omkring bagdel og hofter, men stadig formår den at skabe en smuk og feminin silhuet. Kjolen et populært valg og du finder den helt sikker her hos Rows i et væld af mønstre og farver.

Draperede kjoler, er en ny populær tendens og er skabt til at hylde kvindekroppen. Uanset kropstype kan du roligt investere i en, da de smukke draperinger fremhæver det smukkeste ved kvindekroppen. Den draperede kjole fremhæver dine kurve og camouflere dine bløde punkter.

Den draperede kjole er også den perfekte valg som graviditetskjole. Her kan vi stærkt anbefale den populære Liberté Alma kjole, som er et kæmpe hit. Alma kjole er i en lækker stretch kvalitet der er smørblød og fremhæver den gravide mave på smukkeste vis. Liberté Alma kjole er den perfekte ventekjole og fås i flere farver og mønstre.

Mini, Midi eller Maxi – Shop Kjoler i alle længder hos Rows

Kjoler findes i flere længder og mange forskellige pasformer. Hos os er der kjoler til en hver smag og kropstype.

Mini kjolen, et velkendt modefænomen fra 1960,erne og kendes i dag ”som den lille sorte”. Den populære korte kjole er klassisk og feminin og styles nemt med både stiletter og sneakers alt efter om det er til hverdags brug eller til en festlig begivenhed.

Den korte kjole fremhæver på smukkeste vis de kvindelige former og giver massere af bevægelighed. Brug den om sommeren med bare ben og sandaler og brug den om vinteren med dine ynglings strik, strømpebukser og en kort støvle.

Midi kjolen, er en stor favorit hos mange kvinder. En midi kjole er knælang og er ofte et populært valg, hvis ikke man er til de helt korte kjoler, men samtidigt synes de lange kjoler bliver en anelse for formelle. Midi kjole er det perfekte kompromis mellem en festkjole og de korte sommerkjoler.

Midi kjolen er mere populær end nogensinde og udstråler elegance og fremhæver kvindekroppen på smukkeste vis. Du kan style din midi kjole på mange forskellige måder alt efter anledning.

Maxi kjolen, er for alle og er en fast del af de fleste kvinders garderobe. De smukke kjoler går som minimum ned til anklerne og er nemme at style med stiletter eller en smart sneakers. Uanset hvilken kropstype du er vil en lang kjole fremhæve din krop på elegant vis.

Maxi kjolen er dejlig luftig og er perfekt til en varm sommerdag krydret med dine ynglings sandaler – eller brug den om vinteren med strik, strømpebukser og et par korte støvler.

Shop kjoler i din ynglings farve

Elsker du farver som, gul, rød, grøn, lilla, sort, grå, lyseblå, pink, orange, brun, guld eller sølv? Så er du havenet på den helt rigtige shop.Vi er crazy med farver og du kan være het sikker på at finde kjoler hos Rows i en flot farvepalette.

Hvilken farve skal du vælge din nye kjole i? Og hvem siger også man kun skal vælge en kjole! Hos Rows får du et væld af valgmuligheder når du skal shoppe din nye kjole, Vi elsker farver og sætter en ære i at udvælge de flotteste farver ud fra årstid og modens nyeste tendenser.

En kjole er smuk uanset farvevalg.

Måske du er en klassisk pige, som sætter pris på enkelhed og elegance. Her er en sort kjole det sikre og populære valg. En sort kjole styles nemt alt efter anledning. Med lækkert accessorice som, tasker, hårpynt og et par smarte sko er du hurtigt klædt elegant på.

Elsker du farver, så bringer vi hele farvepaletten i spil. Du kjoler i et væld af farver, som bringer det smukkeste frem i en kjole. Vi er vilde med med farver og det afspejler sig i vores flotte kjole udvalg, som vi er rigtig stolte af. Modens farver skifter alt efter årstid og tendenser. Vi vælger vores kjoler med omhu, så du som kunder kan føle dig sikker i at vælge kjoler med lang holdbarhed også når det kommer til farvevalg.

Følg hjertet når du vælger farve til din nye kjole. Uanset om du elsker gul, grøn, rosa, fersken, lilla, blå, pink, grå eller en anden farve, kan du ikke komme galt af sted. Alle farver er smukke og klæder en kjole, så vælg det du føler dig mest skøn og tilpas i.

Logo, prikker eller blomsterprint – vi har det hele

Vi er alle forskellige og gudskelov for det. Forskellighed er en gave og giver personlighed. Når du vælger din kjole, så er det vigtigt du går efter det du føler dig smuk og godt tilpas i. Vi tilbyder kjoler i alt fra blomsterprint til prikker. Du finder smukke prints og mønstre i smukke nuancer der komplimenterer ikke kun din krop men også din personlighed.

Hos os finder du kjoler til hver en anledning uanset sæson. Er du vild med prints, så shop de skønne YAS kjoler designet i unikke håndlavet blomsterprints. Du finder kjoler fra Second Female i yndige og moderigtige farver i mange forskellig prints, striber og mønstre.

Sofie Schnoor kjoler er et must hvis man elsker en feminin og elegant kjole. De smukke kjoler fra Liberté og Noella er et populært valg hvis man elsker farver i kombinationer der gør enhver kvinde smuk. En Pieces kjole er ikke til at komme uden om. Selv når moden går stærkest er Pieces i front med nye og moderigtige styles til rigtig fornuftige priser.

Sweat kjoler er et hit blandt piger og kvinder i alle aldre. Se vore lækre udvalg af sweatkjoler fra vores populære brands som Dickies og Champion hvor du helt sikkert får kvalitet for pengene. Er du vild med flotte logo, så er det brands som Dickies og Champion du skal holde øje med.

Vi sætter stor pris på forskellighed og indkøber kjoler til hver en personlighed. Så hop ind på vores side og shop din favorit kjole i lige den farve eller mønster du elsker aller mest.

Kjoler til hver en anledning

Fest og farver kræver en smuk kjole. Vi har kjoler til hver en anledning. Er du på udkig efter din nye festkjole, julekjole, nytårskjole, sommerkjole, glimmerkjole, blomsterkjole, strandkjole eller din nye hverdagskjole, så finder du den nemt her hos Rows.

Kjoler kan dresses op eller ned alt efter anledning. Din nye hverdagskjole kan nemt styles til en smart festkjole ved hjælp at smart accessorice som tasker, hårpynt og sko. Det gør sig også gældende hvis du ønske at anvende din festkjole til hverdagsbrug. Nedton den ved hjælp af en blød strik og et par sneakers, så er den hurtig klar til et smart hverdags outfit.

En glimmerkjole er perfekt som julekjole eller nytårskjole. Den flotte glimmer effekt signalere fest og elegance og giver helt sikkert et wow med på vejen.

Du finder hos os kjoler til festlige lejligheder, som bryllup og fødselsdage. En smuk kjole til konfirmation eller sæsonens sommerfest finder du også nemt på vores side fra alle vores særlige udvalgte brands.

Kjoler til en dag på kontoret, business kjoler finder du hurtigt i shoppen. Skal det være klassisk og stifuld, så er den sorte kjole i alle længder og snit et godt valg. Den er nem at style med tidens tilbehør af tasker, smykker, hårpynt og sko.

Kjoler til den gravide mave

Hos Rows finder du mange kjoler der vil klæde den gravide mave. Som gravid sætter man pris på høj komfort og velvære. Det finder du bla. i kjoler med A-facon og et løst snit, som alle findes i flotte mønstre, prints og farver fra vores lækre danske tøjmærker som: Basic Apparel, Pieces, Second Female, Sofie Schnoor, Noella, Liberté og Yas.

Den draperede kjole er også den perfekte valg som graviditetskjole. Her kan vi stærkt anbefale den populære Liberté Alma kjole, som er et kæmpe hit. Alma kjole er i en lækker stretch kvalitet der er smørblød og fremhæver den gravide mave på smukkeste vis. Liberté Alma kjole er den perfekte ventekjole og fås i flere farver og mønstre.

Hos Rows finder du de smukkeste nederdele

Nederdelen – Modens nye It-item. Vi elsker en smuk nederdel, som er et fantastisk supplement til dine ynglings bukser eller favorit kjole. Nederdelen er modens absolutte nye It-item og bruges af modebevidste kvinder til både hverdag og en festlig anledning.

Hos Rows finder du smukke nederdele i alle længder, mønstre og kvaliteter fra populære brands som: Noella, Liberté, Sofie Schnoor, Pieces , Dickies og Y.A.S Hos os vil du finde et sortiment der er så tilpas stort, at du har de bedste muligheder for at finde lige præcis den ynglings nederdel du ønsker dig allermest.

Brug din nederdel til hverdag og fest

For dig der ønsker et smart og trendy hverdagslook, er en nederdel et perfekt valg. En smuk nederdel i sæsonens farver, kan med fordel styles sammen med en klassisk t-shirt, strik efter årstid og en smart sneakers. Skal du mødes med veninderne eller til fest vil en nederdel i mesh eller skind kvalitet sikre et fantastisk look. For et eksklusivt outfit styles din nederdel nemt med et par høje hæle og en smuk flæse eller blonde bluse.

Smukke nederdele til hver en årstid

Vi elsker når det er tid til at lufte stængerne på en smuk forår- eller sommerdag. Når vejret tillader det, så er det bare med at vise de feminine nederdele frem i skønne farver, stylet med en sød top eller t-shirt fra et af vores danske brands som, Sofie Schnoor, Y.A.S, Rosemunde eller Noella.

En luftig sommer nederdel er smuk uanset længde. Hos Rows finder du lange nederdele i lette materialer der giver en feminin udstråling og stor komfort. Se vores flotte Liberté nederdele eller Sofie Schnoor nederdele du ofte kan shoppe i et smukt sommerligt blomsterprint. Nederdele med et et flot flagrende og elegant look finder du også fra Second Female og Pieces til rigtig gode priser.

I de kolde tider er en nederdel stylet med et par smarte leggings eller strømpebukser det perfekte valg. Hos os finder du et bredt udvalg af nederdele, som nemt styles med et lun striktrøje eller strikvest fra Noella for et smart hverdags look. I de mørke og kolde dage er   leggings eller strømpebukser i en flot kontrast farve eller mønster et lunt valg der ikke er til at undvære. Du finder smarte leggings og strømpebukser fra vores brands som , Liberté og Pieces til skarpe priser Her.

Feminine designs og smukke detaljer

Farver, materialer og forskellige prints og mønstrer afspejler sæsonens mode, så du er sikker på at se fantastisk ud når du skal vælge din nye nederdel. Nederdele i smukke designs krydret med flotte flæsedetaljer og glimmer effekt giver din nederdel et unik præg, som du kan sole dig i venindernes øjne når du er ude og lufte din smukke nederdel.

Vores udvalg af nederdele til kvinder indeholder alt fra tætsiddende nederdele til lange flagrende nederdele lavet i materialer der sikre dig en nederdel der er behagelig at have på og som du kan bruge sæson efter sæson.

Du finder nederdele hos Rows i materialer som, læder og ruskind, lette viskose og polyestermaterialer der flot tilpasser sig din figur. Du finder også smarte denim nederdele og nederdele i et mere sporty look fra mærker som Dickies og Pieces. Alle vores nederdele yder dig stor komfort og du finder dem alle til priser hvor du nemt kan komme til at fylde kurven med mere end en nederdel.

Hvilken nederdel skal du vælge

Udvalget af nederdele er enormt og der er en masse at vælge imellem her hos Rows.  Nederdele findes som, a-line, plisseret nederdele, miniskirt, pencil skirt, lange nederdele og i udtryk som, mini, midi og maxi nederdele.

De smukke nederdele har alt fra detaljer som, lynlåse, lommer, gennemgående knaplukninger og elastik i linningen der komplimeteres af et eksklusivt materialevalg. 

Vi kvinder er alle forskellige og har hver vores personlige stil, som er med til at inspirerer på tværs af alder. Uanset om du er 10 eller 70 år, så er en smuk nederdel et godt valg og du finder helt sikkert en nederdel som du vil elske at iføre dig her hos os.

Slå dig løs i vores udvalg af smukke og behagelige nederdele. Mix og match med dine ynglings farver og prints, som giver glæde og komfort i en travl hverdag. Vamsede strik eller små fine blonde toppe, du kan mixe og matche dem alle for et smart hverdags- eller fest look.

Skab din egen personlige stil

Hvis du elsker at mixe og matche farver og spændende prints, så er en nederdel et perfekt valg da du med en flot skjorte, sweatshirt, top eller t-shirt kan skabe din helt egen personlige stil. Farver som sort, navy og grå eller skønne pastelfarver giver dig muligheden for at, style din nederdel for et helt særligt personligt look. Leg med print, mønstre, snit og længder, så er du sikker på et smukt look.

Shop din nederdel hos Rows

Et godt sted at starte når du skal shoppe din nye nederdel er her hos Rows, hvor du finder nederdele fra danske brands som, Second Female, Sofie Schnoor, Liberté, Noella, Pieces og Y.A.S. De populære brands designer sæson efter sæson nederdele i alle længder og snit en hver kvinde bare på eje. Du får kvalitet og pasforme, som er så fantastiske, at man aldrig hopper ud af sin nederdel igen. Priserne er der også tænkt på, så du kan glæde dit modehjerte med flere nederdele uden det koster en bondgård.

Dametøj til piger i alle aldre

Hos Rows finder du tøj til kvinder der brænder for modetøj. Vi tilbyder flotte designs, behagelige pasformer og kvalitet til skarpe priser fra brands der er populære blandt piger i alle aldre.

Uanset om du er på jagt efter en ny kjole, nederdel, top, t-shirt, strik, bikini, undertøj eller en ny jakke, så er vi shoppen hvor du kan få dit ønske opfyldt. Vi glæder os til at glæde dig med lækkert tøj til kvinder uanset årstid. Vi ved hvor vigtigt det er med de rigtige priser, så vi udvælger hver en style med stor omhu, så vi er sikre på at du får noget for pengene.

Køb kjoler og nederdele på tilbud og udsalg hos Rows

Vores kunder skal fra tid til anden forkæles med et godt kjole tilbud. Hold øje når vi holder udsalg eller bare forkæler dig med et godt tilbud på din ynglings kjole. Hold dig til når favoritten er på udsalg. Det går stærkt når priserne er i bund, så hvis din favorit kjole eller nederdel skal i kurven, så skal du være hurtig.

Shop tøj & accessories til kvinder fra:

❤︎ Basic Apparel
❤︎ Champion
❤︎ Dickies
❤︎ Liberté
❤︎ Mads Nørgaard
❤︎ Noella
❤︎ Pieces
❤︎ Rosemunde
❤︎ Second Female
❤︎ Sofie Schnoor
❤︎ Sui Ava
❤︎ Y.A.S

Rigtig god shopping 

© Copyright Rows.dk