Drenge Bluser

Tøj til teens

Shop smart og lækkert drengetøj 8-16 år her hos Rows.

Står du og mangler en smart trøje/bluse til dagens outfit, så finder du den her hos os. Vi har gjort det nemt for dig, at finde det du søger under vores katagori Bluser som du finder her!

Drenge trøjer/bluser er absolut ikke til at undvære. De fleste drenge er jo super aktive i løbet af en dag og bliver derved hurtig varme. Derfor er en bluse særligt om vinteren en super lækker sag for drengene at hoppe i.

Hos os Rows går vi meget op i at vores trøjer/bluser er lavet i en lækker bomulds kvalitet, som gør det nemt og behageligt for drengene at have på. Det gør de kan være lige så aktive som de har lyst til og samtidig føle sig rigtigt klædt på i bløde kvaliteter.

Bluser & trøjer i fedt design

Hos Rows finder du massere af fede bluser/trøjer i smarte farver og cool designs til teens og tweens.

For os er det vigtigt at du kan vælge imellem lækre basis bluser i klassiske farver som hvid, grå, sort, rød eller marine.

Eller måske er du mere til striber, mønstre, prints eller trøjer med cool statements.

Sæsonens store hit er helt klart bluser med logo’er i alle størrelser på enten front eller ryg fra bla. Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Levi’s og Mads Nørgaard.

Hvorfor du skal handle hos Rows.dk:

✔ Målrettet sortiment – Vores varer er helt specielt udvalgt til dig. For os er det super vigtigt at købe lækkert og moderigtigt tøj til drenge og piger, der er oppe i tiden trends samtidigt med vi også kan tilbyde et godt basis udvalg, som ikke er til at undvære i dit klædeskab.

✔ Kvalitetsvarer – Vi forhandler alle vores varer fra kendte danske og udenlandske leverandører, som vi står 100% inde for.

✔ Kompetent kundeservice – Som mor til 3 og mere end 8 år som ejer af anderkendt børnetøjsbutik har vi stor erfaring og passion for børnemode, design og nye trends. Vores hjerter banker for personlig service ❤︎ Læs mere her 

✔ Gratis fragt over 499 kr. – Når du køber for over 499,- får du gratis fragt til en pakkeshop nær dig. Vi kan også sagtens levere til din arbejdsplads eller helt hjem til din privatadresse.

✔ Lynhurtig levering – Bestil inden kl. 15.00 i hverdage så sender vi din pakke samme dag med GLS med levering inden for 1-3 dage.