Drenge Bukser

Drenge Bukser

Køb bukser i bløde kvaliteter

Her hos Rows ved vi hvor vigtigt det er for de fleste unge i alle aldre at have bukser på der sidder godt og er bløde og behagelige at have på.

Heldigvis kan man i dag få bukser i så mange forskellige designs, pasformer og lækre kvaliteter at der er nok at vælge imellem. Der er virkeligt blevet udviklet på kvaliteterne, så bukser i dag er top behagelige at have på.

Der bliver lavet massere af stretch bukser, som er så bløde og behagelige, at de føles som træningsbukser.

Bukseguide

Den rigtige pasform er virkelig vigtig. En buks skal sidde lige i skabet, være funktionelle og være i en kvalitet, så man ikke et øjeblik tænker over at man har dem på.

Pæne bukser

Her blander sportstøjet sig for alvor. Aldrig har det været mere populært end med ”pæne bukser” i en blød og funktionel kvalitet. En super fed kombination af en habitbuks og en sweatpants. De ellers mere formelle bukser har fået elastik eller snøre i livet, så de er mega behagelige og nemme at tage på. Det er en buks der sagtens kan bruges til hverdag, skole eller fest. I øvrigt fedt for os som forældre der har en kamp for at få sønnike i et par pæne bukser når man skal ud til fest og farver og gerne vil have at bukserne er lidt pænere end hverdagens joggingbukser!

Tjek LMTD ! Bestsellers fede teens mærke der er brand dygtige til at lave pæne bukser i smarte designs og i en top lækker blød kvalitet.

Sportstøj og streetwear

Det fylder rigtig meget i modebilledet. Hvem husk ikke Adidas banebrydende super fede Condivo fodboldbuks som var med til at kickstarte trenden ”bløde bukser ”

I dag vælter det med sweatpants i alle mulige kvaliteter og smarte designs til hverdagsbrug og fest. Der er ingen tvivl om at den trend er kommet for at blive.

Se blandt andet vores cool sweatpants fra Sofie Schnoor, Hummel og Tommy Hilfiger.

Klassiske chinos

Mega lækre bukser til drengene som altid er et hit. De fås altid i sæsonens nye farver og er nemme at style med alt fra t-shirts til skjorter og en smart strik.

Rul dem gerne lidt op forneden og brug dem sammen med et par af sæsonens smart sneakers!

Jeans til hverdag og fest

I en hver basis garderobe findes altid et par Jeans. Verdens absolut mest solgte buks!

Der findes ikke noget nemmere at style og de fås i et væld af smarte pasformer. De mest populære er slimfit og skinny jeans med massere af stretch. De findes selvfølgelig og så i klassiske pasformer med lidt mere brede i benene hvis man er mere til det.

Altid massere af fede vaske med cool detaljer som blandt andet huller eller slid på for og bag. Tjek her vores fede jeans fra blandt andre top smart Levis, Tommy Hilfiger og Costbart som alle er mestre i pasforme, design og kvaliteter.

Har du brug for hjælp til at vælge de rigtige bukser eller den rigtige størrelse, så skriv meget gerne til os.