Drenge Bukser & Jeans

Drenge Bukser

Køb bukser i bløde kvaliteter

Her hos Rows ved vi hvor vigtigt det er for de fleste unge i alle aldre at have bukser på der sidder godt og er bløde og behagelige at have på.

Heldigvis kan man i dag få bukser i så mange forskellige designs, pasformer og lækre kvaliteter at der er nok at vælge imellem. Der er virkeligt blevet udviklet på kvaliteterne, så bukser i dag er top behagelige at have på.

Der bliver lavet massere af bukser i stretch, som er så bløde og behagelige, at de føles som træningsbukser.

Bukseguide

Den rigtige pasform er virkelig vigtig. En buks skal være behagelige og funktionelle at have på  og gerne i en kvalitet der gør man ikke tænker over man har bukser eller jeans på.

Pæne bukser

Her blander sportstøjet sig for alvor. Aldrig har det været mere populært end med ”pæne bukser” i en blød og funktionel kvalitet. En super smart kombination af en habitbuks og en sweatpants. De ellers mere formelle bukser har fået elastik eller snøre i livet, så de er behagelige og nemme at tage på. Det er en buks der sagtens kan bruges til hverdag, skole eller fest.

I øvrigt dejligt for os som forældre der har en kamp for, at få sin teenager eller tweens i et par pæne bukser når man skal til fest og gerne vil have at bukserne er lidt pænere end hverdagens joggingbukser!

Tjek LMTD Bestsellers fede teens mærke der er brand dygtige til at lave pæne bukser i smarte designs og i en top lækker blød kvalitet der gør , at drengene elsker dem.

Sportstøj og streetwear

Sportstøj og streetwear det fylder rigtig meget i modebilledet. Hvem husk ikke Adidas banebrydende cool Condivo fodboldbukser,  som var med til at kickstarte trenden ”bløde bukser ”

I dag kan man købe sweatpants og joggingbukser  i alle mulige kvaliteter og smarte designs både til hverdagsbrug og fest. Der er ingen tvivl om at denne trend er kommet for at blive.

Se blandt andet vores cool sweatpants fra Sofie Schnoor, Hummel og Tommy Hilfiger.

Klassiske chinos til drenge

Chinos bukser til drengene er en klassisk og pæn buks som de fleste drenge er ret vilde med. Chinos bukser får vi hver sæson i nye farver og pasformer, som er nemme at style med alt fra t-shirts til skjorter og en smart strik.

Rul dem gerne lidt op forneden og brug dem sammen med et par af sæsonens smart sneakers får et smart outfit.

Jeans til hverdag og fest

I en hver basis garderobe findes altid et par Jeans. Verdens absolut mest solgte buks!

Der findes ikke nogen bukser der er nemmere at style og de fås i et væld af smarte pasformer og behagelige kvaliteter. De mest populære jeans er styles som slimfit og skinny jeans med massere af stretch. De findes selvfølgelig og så i klassiske pasformer med lidt mere brede i benene hvis man er mere til det.

De smarte og populære jeans til drenge designes i et væld af fede vaske med cool detaljer som blandt andet huller eller slid på for og bag.

Tjek her vores fede jeans fra blandt andre Levis, Tommy Hilfiger og Costbart som alle er mestre i pasforme, design og lækre holdbare kvaliteter.

Har du brug for hjælp til at vælge de rigtige bukser eller den rigtige størrelse, så skriv meget gerne til os.