Drenge Bukser & Jeans

Drenge Bukser

Køb smarte drenge bukser til teenagers

Her hos Rows ved vi hvor vigtigt det er for de fleste børn og teenagers, at have bukser på der sidder perfekt og er bløde og behagelige at have på.

Heldigvis kan man i dag få bukser i mange forskellige designs, pasformer og kvaliteter. Hos på siden finde du de mest populære drenge bukser fra kendte og populære brands. Der er gennem årerne blevet udviklet på kvaliteterne, så bukser i dag er super bløde og behagelige at have på uanset og det er joggingbukser eller jeans.

De fleste drenge bukser er nu udviklet i en lækker stretch kvalitet, som gør bukserne er så bløde og behagelige, at de føles som træningsbukser.

Bukseguide

Smarte bukser et et musthave i en hver drengegarderobe. Den rigtige pasform er rigtig vigtig. Drenge bukser skal være behagelige og funktionelle at have på og gerne være i en behagelig kvalitet der gør drengene ikke tænker over om de har jeans eller joggingbukser på.

De pæne bløde drenge bukser

Her blander sportstøjet sig for alvor. Aldrig har det været mere populært end med ”pæne bukser” i en blød og funktionel kvalitet. En super smart kombination af en habitbuks og en sweatpants. De ellers mere formelle bukser har fået elastik eller snøre i livet, så de er behagelige og nemme at tage på. Det er en buks der sagtens kan bruges til hverdag, skole eller fest.

De bløde pæne bukser er et kærkomment valg for os som forældre der kæmper for, at få sin teenager eller tweens i et par "pæne" bukser. De pæne drenge bukser i en den nye bløde udgave er et kæmpe hit når man skal til fest og gerne vil have at bukserne er lidt pænere end hverdagens joggingbukser!

Tjek det danske brand LMTD , som er Bestsellers fede teens mærke der er brand dygtige til, at lave pæne bukser i smarte designs og i en top lækker blød kvalitet der gør, at drengene elsker at have dem på.

Sportstøj og streetwear

Sportstøj og streetwear det fylder rigtig meget i modebilledet. Hvem husk ikke Adidas banebrydende cool Condivo fodboldbukser,  som var med til at kickstarte trenden ”bløde bukser ”

I dag kan man købe sweatpants og joggingbukser i alle mulige kvaliteter og smarte designs, som både er anvendelige til hverdagsbrug og fest. Der er ingen tvivl om at denne nye buksetrend er kommet for at blive.

Se blandt andet vores store udvalg af sweatpants fra bla. Mads Nørgaard, Levis, champion og Tommy Hilfiger.

Klassiske chinos til drenge

Chinos bukser til drenge er en klassisk og pæn buks, som de fleste drenge er ret vilde med. De populære chino bukser får vi hver sæson i nye farver og pasformer, som er nemme at style med alt fra t-shirts til skjorter og en smart strik. 

Rul gerne dine chinos bukser lidt op forneden og brug dem sammen med et par af sæsonens smart sneakers får et fedt outfit. 

Jeans til hverdag og fest

I en hver basis garderobe findes altid et par jeans. Verdens absolut mest solgte buks!

Der findes ikke nogen bukser der er nemmere at style og de fås i et væld af smarte pasformer og behagelige kvaliteter. De mest populære jeans er pasformer som slimfit og skinny jeans med massere af stretch. De findes også i den mere klassiske pasform med lidt mere brede i benene, som mange teenagers også sætter stor pris på.

De smarte og populære jeans til drenge designes i et væld af fede vaske med cool detaljer som blandt andet huller eller slid på for og bag.

Tjek her vores store udvalg af jeans fra blandt andre Levis, Tommy Hilfiger og Costbart som alle er mestre i pasforme, design og holdbare kvaliteter.

Har du brug for hjælp til at vælge de rigtige bukser eller den rigtige størrelse til din teenager dreng, så skriv meget gerne til os.

Rigtig god shopping

 

@Copyright Rows.dk