Drenge Hættetrøjer

Køb cool hoodies og hættetrøjer til drenge

Hættetrøjer eller hoodie’s som de også bliver kaldt er i dag et must i et hvert drengeskab. Hos Rows finder du hættetrøjer eller hoddies til teenagers fra vores populære drenge brands.

Find sæsonens smarte nyheder , som Champion hættetrøje, Dickies hættetrøje, Levis hættetrøje, Hummel hættetrøje, Mads Nørgaard hættetrøje, Tommy Hilfiger hættetrøje - Mange flotte og moderigtige hoodies fra de mest populære danske og udenlandske brands 

Om det er Kaney, Justin Bieber, Nik&Jay eller Bendtner så har alle de populære modeikoner en hang og en forkærlighed for casual, oversize sweatshirts gerne med hætte.Det der engang var afslappet joggingtøj til weekenden er nu blevet en af tidens helt store trends og helt klart noget der bruges til både hverdag og fest.

Style den populære Hoodie/hættetrøje

Style din slimfit eller oversized hættetrøje sammen med et par skinny jeans eller med et af tidens helt store trends "den bløde pæne buks ” i et smart sweatpant look … Gerne med et par af sæsonens populære sneakers!

En smart hættetrøje dreng er cool til alle årets sæsoner. Den kan styles både med shorts og lange bukser til hverdag, træning eller fest.

Du kan finde din hættetrøje hos Rows i mange smarte farve som, gul, bordeaux, coboltblå, grøn, sort, grå eller som multifarvet. Du finder de seje hættetrøjer i en flot ensfarvet eller med super fede detaljer som logo, prints eller statements.

Hos Rows holder vi hele tiden øje med tidens nyeste mode og trends, så vi løbende kan tilbyde det fedeste drengetøj.

Tjek her, smarte hoodies & hættetrøje, sweatshirt, t-shirts, bukser, jakker og andre lækre nyheder så du er fuldt opdateret om sæsonens nyeste modetøj til teenager drenge.

Sejt drengetøj fra kendte brands

Hos Rows finder du lækkert og funktionelt tøj fra populære og anderkendte mærker, som teenager og unge elsker. Slå dig løs på shoppen når du skal købe drengetøj, som holder længe i kvalitet og design.

Hos os er du sikker på at finde modetøj fra de nyeste kollektioner til rimelige priser. Vi sætter en ære i, at forhandle drengetøj, som vi ved de unge mennesker sætter pris på og har lyst til at klæde sig i.

Shop populært drengetøj fra tøjmærker som:

Dickies 

DICKIES hættetrøjerer finder du altid i fede farver og bløde kvaliteter som alle drenge og unge elsker. Husk at tjekke de populære Dickies bukser,  som er særlige elsket for deres fantastiske pasformer og cool udtryk. DIckies bukser og Dickies hoodies er et absolut MUSTHAVE!

Dickies har gennem tiden udvidet deres kollektioner, og forhandler i dag både streetwear, fashionwear, skatewear og workwear til unge- både drenge og piger. Der er altså ikke noget at sige til at de unge har Dickies tøj som fast inventar i deres klædeskab.

Dickies er en sikker vinder når der skal vælges favorit tøj. Dickies bukser, hoodies/hættetrøje, sweatshirt, t-shirt, skjorter, jakker, huer, tasker ja endda sokker og andet smart accessories bliver hurtigt valgt som det første når man skal sikre sig et lækkert outfit.

Champion

CHAMPION hættetrøjer er elsket for deres cool og casual udtryk Populært streetwear, sportstøj og hverdagsmode, som både drenge og piger elsker at klæde sig i. De unge teenager og tweens elsker Champion tøj for deres cool design og bløde kvaliteter hvor der er plads til stor aktivitet når som helst. 

Hvis du elsker et smart og afslappet look, som signalere lækkert design og street attitude, så er det helt klart en smart Champion hættetrøje eller sweatshirt du skal vælge. Det bedste ved en Champion hoodie eller sweatshirt er den er praktisk og smart til både, skole, fritid eller en fed fest.

Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER hættetrøjer er et must i en hver teens & tweens klædeskab. Tommy Hilfiger tøj er elsket over hele verden for deres stilfulde sporty og klassiske design. Kvaliteten er altid i top og man er sikker på, at tøjet har de bedste pasformer som giver en stor følelse af velvære.

Tommy Hilfiger hættetrøjer med logo finder du i mange flotte farver til både teenager drenge og piger. Unika farverne er rød, blå og hvid og man er aldrig i tvivl når man ser en Tommy Hilfiger hættetrøje med det ikoniske logo.

Hos Rows finder du alt inden for teenage tøj fra det amerikanske brand med det velkendte flaglogo. Om du søger Tommy Hilfiger undertøj til teens, eller det er en Tommy Hilfiger skuldertaske, du er på udkig efter, er du endt det helt rigtige sted.

Du finder både Tommy Hilfiger pigetøj og Tommy Hilfiger drengetøj i vores sortiment, og du kan naturligvis være sikker på altid, at finde de nyeste styles fra brandet i vores sortiment. Flere gange årligt kommer der nye kreationer til udvalget af Tomme Hilfiger teens og tweens tøj, og der er derfor også altid nye, spændende sager at kaste et blik på.

Shop din ynglings hoodies til drenge

Hættetrøjer til teenager drenge fra Calvin Klein, Levis, Hummel, Mads Nørgaard og øvrige fede mærker vi forhandler i shoppen er alle udvalgt helt særligt til dig, da vi ved de står for kvalitet og lækkert design. Vi ved hvor vigtigt det er at kunne iklæde sig tøj der give stor velvære.

De leverandører/mærker vi arbejder med er særligt udvalgte efter mange års samarbejde. Vores populære danske og udenlandske brands er solide mærker, som er kendte for høj kvalitet, smarte designs og som har øje for gode priser og høj funktionalitet.

Vi forhandler populære mærker fra danske og udenlandske kvalitets brands  til drenge og piger som:

Tommy Hilfiger, Calvin KleinChampionDickies, Petit by Sofie SchnoorLevi'sMads NørgaardHummelThe NewCost:bartLMTDDim ParisSui Ava 

Rigtig god shopping 

@Copyright Rows.dk