Drenge Hættetrøjer

Hættetrøjer til drenge

Hættetrøjer eller hoodie’s som de også bliver kaldt er i dag et must i et hvert drengeskab.

Om det er Kaney, Justin Bieber, Nik&Jay eller Bendtner så har alle de populære modeikoner en hang og en forkærlighed for casual, oversize sweatshirts gerne med hætte.

Det der engang var afslappet joggingtøj til weekenden er nu blevet en af tidens helt store trends og helt klart noget man bruger til både hverdag og fest.

Style din Hoodie

Style din slimfit eller oversized hættetrøje sammen med et par fede skinny jeans eller med et af tidens helt store trends "den bløde pæne buks ” i et fedt sweatpant look … og så på med et par af sæsonens Musthave sneakers!

En hættetrøje er cool til alle årets sæsoner. Den kan styles både med shorts og lange bukser til hverdag, træning eller fest.

Du kan finde din hættetrøje hos Rows i mange smarte farve som, gul, bordeaux, coboltblå, grøn eller som multifarvet. Du finder dem helt klassiske eller med super fede detaljer som logo og prints.

Hos Rows holder vi hele tiden øje med tidens nyeste trends, så vi hele tiden kan tilbyde det nyeste og fedeste mode til dig.

Tjek her, smarte hoodies, sweatshirt, t-shirts og andre lækre nyheder så du er fuldt opdateret om sæsonens musthaves.

Vores Brands

Hos Rows finder du lækkert og funktionelt tøj fra mange fede anderkendte mærker.

Costbart er altid klar med fede farver og bløde kvaliteter som alle drenge elsker. Husk at tjekke deres jeans. De er et absolut MUSTHAVE!

Hummel de kan det hele! Sport, street eller top lækker hverdagsmode. De unge elsker dem for deres cool design og bløde kvaliteter og så der er plads til stor aktivitet hvor og når som helst.

Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Levis og alle de andre fede mærker vi forhandler i shoppen. Er alle udvalgte særligt til dig da vi ved de står for kvalitet og top lækkert design.