Festtøj

Ingen produkter

Der blev ikke fundet nogen produkter!

Festtøj til unge 8-16 

Her hos Rows finder du nemt det rigtige festtøj til drenge & piger.
Fødselsdage, bryllup, konfirmation eller en skøn sommerfest eller bare fordi.

 ❤︎ Pige kjoler til fest

Find et væld af skønne pige kjoler i sæsonens smukker farver. Vi har lige den kjole du søger.

- Kjoler med blomster, kjole med glimmer, kjole med flæser, kjoler med logo, kjoler med tyl, kjoler med print.

- kjoler med lange ærmer, kjoler med kort ærme

- lange kjoler, korte kjoler, midi kjoler, maxi kjoler

Vi har pige kjoler i aller farver, faconer længde og vidder.
Uanset om du søger en sort kjole, rød kjole, rosa kjoler osv. så finder du den helt sikkert her på Rows fra en af vores lækre mærker.

 ❤︎ Nederdele, buksedragter, bukser, bluser mm.

- Nederdele til piger/teens i smukke farver og prints og i forskellige længder.

- Buksedragter til piger med glimmer i flotte farver og dejlig bløde kvaliteter

- Pige Bukser til en hver smag. Culotte bukser, bukser med vidde, bukser med print, bukser med glimmer, leggings og selfølgelig fede jeans i smarte vaske og mm.

- Pige sweathirts, fine bluser og søde t-shirts. Shop løs af alle sæsones smukke overdele og toppe. Der er noget til en hver smag så som Blomsterprint, glimmer, logo, statements i et væld af smukke farver og farvekombinationer.

❤︎ Shop hårpynt designet med hjertet

Vi har det smukkeste hårpynt til en hver festlig lejlighed. Hos os finder du markeds skønneste hårpynt designet med hjertet fra bla. Sui Ava og Lehof.

Vi har et super flot stort udvalg af hårklemmer, hårspænder med perler, hårspænder i mange farver og flotte prints, hårelastikker i søde farver, schrunchies og meget mere. 

Shop løs af alt vores skønne hår candy og lav smukke håropsætninger til en festlig aften.

✔ Drenge tøj til fest og farver

Hos Rows finder du sæsonens fedeste tøj til drenge fra markeds mest anerkendte mærker. 

✔ Drenge bukser - find et stort udvalg af drenge bukser her hos Rows. Til en festlig aften er et par sorte bukser, jeans eller chinos altid et hit.Hos os finder du kvalitets bukser i de rigtige vaske og pasformer til rigtige gode priser. Bløde bukser, habit bukser, sporty bukser, skinny jeans og meget mere finder du nemt og hurtigt under vores kategori drenge bukser

✔ Drenge skjorter og drenge strik er ikke til at komme uden om. Til en festlig aften er en Tommy hilfiger skjorte eller en lækker lyseblå skjote fra The New altid et sikkert og perfekt valg. Style gerne med en tynd smart stik fra en af vores mange brands.

✔ Hættetrøjer og sweatshirts er et must til drengene. Find et væld af flotte hættetrøjer og sweatshirts til drenge i super flotte designs, fede farver med logo og cool prints som egner sig fantastisk til et par smarte bukser til en festlig aften.

✔ T-shirts - vi vælter os i smarte og moderigtige t-shirts til drengene. Er du til en enkel klassisk t-shirt eller er du til spræl med logo, møstre og prints så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Rows sætter vi pris på kvalitet og et fedt udtryk som kan styles med et par smarte drenge bukser til en hver festlig anledning. Tjek alle vores fede brands som Hilfiger, Calvin Klein, LMTD, Costbart, Levis, Mads Nørgaard, Hummel, The New mm.

✔ Accessories til drenge -  Style gerne med en af vores mange cool Tommy Hilfiger tasker med logo i flotte designs i deres ikoniske farver rød, hvid og navy.

❤︎ CALVIN KLEIN
❤︎ COSTBART
❤︎ HUMMEL
❤︎ LEVIS
❤︎ LÉ HOF
❤︎ LMTD
❤︎ MADS NØRGARRD
❤︎ PEITIT SOFIE SCHNOOR
❤︎ SUI AVA
❤︎ THE NEW
❤︎ TOMMY HILFIGER