H2O

Køb H2O badesandaler i nye farver hos Rows

H2O sandaler til kvinder og piger i populært design. 

Nu kan du shoppe de ikoniske H2O trek badesandaler i en ny og moderigtig udgave hos Rows. De populære H2O sandaler har eksisteret siden 1982 og er blevet opdateret i nye flotte moderigtige farver. Den sporty sandal der er let forhøjet med en kraftig chunkyog blød sål er perfekte til en tur på stranden eller til en smart hverdag.

Dress op med et par smarte sandaler

Her hos Rows er vi vilde med de smarte H2O sandaler, som er nemme at style med en flot kjole, nederdel eller bukser. Slå dig løs i din  hverdagsgarderobe og kombiner dine ynglings shorts eller badedragt med et par badesandaler i din fortrukne farve. Vær cool på stranden eller smart på kontoret. De eftertragtede dame sandaler kan bruges til alt hvad du har af smart tøj i skabet. 

Forkæl dine fødder med H2O badesandaler

Når du shopper badesandaler fra H2O får du kvalitet for pengene. De smarte sandaler er produceret i Italien og har eksisteret siden firmaet H2O blev grundlagt tilbage i 1982. Komfortabelt fodtøj er et must med den belastning vi udsætter vores fødder for dagligt. Derfor har vi hos Rows valgt de smarte og behagelige badesandaler, så dine fødder bliver forkælet med sko der er top behagelige at gå i.

Klipklapper, badesandaler eller sportssandaler

Vi er vilde med de behagelige H2O badesandaler, som du her hos Rows kan shoppe i modefarverne grå, lilla, pink eller sand. Style de farverige badesandaler eller som de også bliver kaldt H2o klipklapper med din ynglings kjole eller med shorts og t-shirt for et sporty look.

Tøj og sko til kvinder og piger

Hos Rows finder du det bedste udvalg af tøj til kvinder og tøj til teenager fra populære kvalitets brands. Vi har fyldt hylderne med lækkert tøj til kvinder fra bla. Second Female, Basic Apparel, Noella, Liberte, Sofie Schnoor, Pieces, Champion, Rosemunde og Y.A.S

Af tøj til teenagepiger finder du lækre tøjmærker som, LMTD, Mads Nørgaard, Dickies, The New, Petit Sofie Schnoor, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Levis, Dim, Rosumunde og Costbart.

Slå dig løs i vores online mode univers og fyld kurven med modetøj af den bedste slags. Du kan shoppe tøj til rimelige priser fra unikke brands til både kvinder og teenagepiger i de nyeste trends. Vi har alt det et modehjerte begærer og vi glæder os til at gæde dig med en super shoppeoplevelse.

Gratis fragt og hurtig levering

Når du har fyldt kurven med lækkert tøj og accessories tilbyder vi gratis fragt ved køb over kr. 499, til en pakkeshop i Danmark. Vi pakker din ordre og sender samme dag med Gls ved modtagne bestillinger inden kl. 14.00.

Har du brug for hjælp, så kontakt os endelig eller søg i vores kategori "Hjælp" eller "kundeservice" hvor du nemt finder svar på de fleste spørgsmål.

Rigtig god shopping ❤︎