H2O

Du går aldrig forkert med fodtøj fra H2O.

H2O badesandalen er et af H2O's mest ikoniske produkt. De klassiske klipklappere med de tre kendte farver, mørkeblå, grøn og rød er kendt af alle aldre. Selvom designet har 40 år på bagen, bruges de klassiske H20 badesandaler stadig af både unge og gamle. Det er klart, at den altid høje kvalitet sat sammen med en behagelig komfort er grunden til dette.

 

H2O klip klapper er både sport og mode.

En badesandal er super praktisk, men er den fra H2O er den ikke kun funktionel, men også moderigtig. Stadigvæk.

Der er bare lidt mere stil over at komme tøffende i H2O klipklapper end i de gængse mærker.

Når et mærke kan overleve med stort set det samme design igennem 40 år, så har mærket i den grad ramt plet.

Grundlægger af H2O, Jens Knud Lind har skabt sportstøj, der rækker ud over generationerne.

 

H2O badesandaler - de bedste ved poolen.

H20 klipklapper kan bruges mange steder, men de er ofte brugt ved poolen, da de netop er nemme at stikke fødderne i. Samtidigt kan materialet tåle vand og de er det mest optimale fodtøj på glat vådt gulv. Badesandaler H2O er ofte brugt af livreddere. En livredder har et job med meget bevægelse rundt om poolen. Derfor er komforten og en sund fodstilling vigtig. Det er den perfekte sandal til netop dette.

 

Med de klassiske H2O sandaler kan du gå rundt med en god samvittighed.

De moderigtige H2O tøfler produceres kun i overensstemmelse med høje miljøstandarder. De klassiske danske H2O klip klapper

produceres i Italien. På samme fabrik som de hele tiden er blevet produceret på, siden 1982. Der bruges almindelig håndkraft til at sammensætte, tilpasse og pakke sandalerne.

 

H20 leverer altid produkter med en lang levetid.

Rigtigt mange badesandaler holder ikke længe. Den simple anordning med en enkelt rem (upper) henover foden er skrøbelig. Den ene rem skal konstant bære tøflen alene og bliver ligeledes udsat for vrid. Derfor går de nemt i stykker, hvis ikke design og materiale er i høj kvalitet. Badesandalerne fra H2O opfylder dette til fulde og derfor har en H2O badesandal en meget lang levetid.

 

Opbygning og design på H20 sandaler.

Den simple opbygning med tre dele - en blød PVC indersål, en høj PU ydersål og en rem eller upper kan næsten ikke blive mere enkel. Logoet står henover remmen - der er ingen grund til ikke at skilte med den gode kvalitet.