Hårpynt

Hårpynt til hverdag og fest

Køb det smukkeste hårpynt designet med hjertet fra Lehof, Sui Ava og Petit Sofie Schnoor.

❤︎ Hårbøjler i mange flotte prints og farver. Super kvalitet.
❤︎ Hårklemmer med sten og Glimmer
❤︎ Hårspænder med perler og flotte prints
❤︎ Hårelastikker med og uden glimmer
❤︎ Schrunchie - ensfarvet, striber og mønstret
❤︎ Schrunchie tørklæder til smarte håropsætninger

Shop stort og lækkert udvalg af hårpynt i forskellige størrelser, farver og faconer.
Alt hårpynt er i fantastiske kvaliteter så det kan bruges igen og igen. 

Elsker du blomster, glimmer, perler, prints, sten, smukke farver og sammensætninger, så finder du det du søger lige her hos Rows.

Gaveide'er

Hårpynt er en fantastisk gaveide som alle piger vil sætte stor pris på.
Søger du Jule hårpynt eller smukt hårpynt til konfirmation, så shop løs af vores smukke hårpynt designet af Lehof, Sui Ava og Petit Sofie Schnoor.

Hos os finder du den nyeste mode, høj kvalitet, flotte designs og gode priser.

Hvorfor du skal handle hos Rows.dk:

✔ Målrettet sortiment – Vores varer er helt specielt udvalgt til dig. For os er det super vigtigt at købe lækkert og moderigtigt tøj til drenge og piger, der er oppe i tiden trends samtidigt med vi også kan tilbyde et godt basis udvalg, som ikke er til at undvære i dit klædeskab.

✔ Kvalitetsvarer – Vi forhandler alle vores varer fra kendte danske og udenlandske leverandører, som vi står 100% inde for.

✔ Kompetent kundeservice – Som mor til 3 og mere end 8 år som ejer af anderkendt børnetøjsbutik har jeg/vi stor erfaring og passion for børnemode, design og nye trends. Vores hjerter banker for personlig service ❤︎ Læs mere her 

✔ Gratis fragt over 499 kr. – Når du køber for over 499,- får du gratis fragt til en pakkeshop nær dig. Vi kan også sagtens levere til din arbejdsplads eller helt hjem til din privatadresse.

✔ Lynhurtig levering – Bestil inden kl. 15.00 i hverdage så sender vi din pakke samme dag med GLS med levering inden for 1-3 dage.