Hårpynt

Køb alt i hårklemmer, hårspænder og hårelastikker hos Rows

Forkæl dig selv med det smukkeste hårpynt designet med hjertet fra Sui Ava og Sofie Schnoor. I vores store udvalg af hårklemmer, hårspænder og hårelastikker finder du alt til håret helt særligt udvalgt til dig.

Vi elsker smarte håropsætninger, som er pyntet med smukke spænder og hårklemmer i modens farver der er med til at fuldende det perfekte look. Hos Rows finder du:

❤︎ Hårklemmer med glimtende rhinsten
❤︎ Hårspænder med perler og flotte mønstre
❤︎ Hårelastikker med og uden glimmer
❤︎ Schrunchies med farver, striber og mønstre
❤︎ Hårbøjler i mange flotte mønstre og farver.

Pynt til håret der kan bruges igen og igen

Uanset hvilken hårlængde du har finder du alt i flot hårpynt der passer til dig og dit hår. Vi har et smukt og stort udvalg af hårklemmer, hårspænder og hårelastikker i forskellige størrelser, farver og faconer. Alt pynt er i gode kvaliteter, så dit hårpynt kan bruges igen og igen. 

Elsker du at pynte håret med blomster, glimmer, perler, prints, sten, smukke farver og sammensætninger, så finder du alt i det fineste hårpynt lige her hos Rows til både kvinder, børn og teens.

Flotte gaver til kvinder, børn og teens

Hårklemmer og hårspænder er en populær gave, som de fleste kvinder og piger vil sætte stor pris på. Søger du smukt hårpynt til konfirmation, hårpynt til fødselsdag, hårpynt til fest, eller jule hårpynt, så kan du finde et eksklusivt og moderne udvalg af unikt hårpynt designet af danske Sui Ava og Sofie Schnoor hos Rows.

Vi elsker gaver og har fyldt hylderne med flot og inspirerende hårpynt i et væld af smukke og glade farver. Hos os kan du købe hårpynt til kort hår og hårpynt til langt hår til hver en anledning i høj kvalitet, flotte designs til rimelige priser.

Lækkert tøj til kvinder og fedt tøj til teenager

Hos Rows kan du fylde kurven med flotte og farverige Sui Ava hårklemmer og hårspænder. Men du kan også shoppe alt i det nyeste tøj til kvinder og teenager fra populære danske og udenlandske brands.

Hos os har du mulighed for at shoppe tøj af den aller bedste slags. Vi sætter en ære i at indkøbe tøj til shoppen af dametøj og teenager tøj i smart design. Vi elsker mode og nye trends og gør vores yderste for, at tilbyde dig modetøj af høj kvalitet til rimelige priser.

Dametøj til de bedste priser

At købe smart og lækkert tøj til sig selv behøver ikke at være dyrt. Vi samarbejder med populære tøjmærker der forstår at designe tøj til kvinder der ved hvad de vil há. Modetøj til til fornuftige penge det finder du nemt hos Rows. Hos os kan du jævnligt udskifte din garderobe af tøj til kvinder der ikke kun vil glæde dit modehjerte men også din pengepung.

Style dit hårspænde med en smuk Y.A.S kjole

Til et smukt hårspænde eller hårklemme hører en smuk kjole. Måske du mangler en smuk Y.A.S kjole, Sofie Schnoor nederdel eller en Second Female skjorte til dine nyindkøbte Sui Ava hårspænder! Fuldend det perfekte outfit ved at tage en rundtur i vores online modeuivers i vores kategorier af tøj til kvinder. Vi forhandler det bedste dametøj fra tøjmærker som: Liberté, Noella, Basic Apparel, Pieces, Rosemunde, Y.A.S, Second Female, Sofie Schnoor mm.

Smart tøj til teenagepiger

Hos Rows finder du meget andet end  hårklemmer og dametøj. Vi er vilde med tøj til teenagepiger og har i mange år samarbejdet med de bedste børne- og unge brands marked byder på. 

Hos Rows finder du tøj til piger fra tøjmærker der forstår at designe børnetøj og teenager tøj der er lækkert, funktionelt og holdbart i kvalitet og design. Husk, teenager tøj behøver ikke at være dyrt for at være smart. Vælg med hjertet fra vores store sortiment af feminit og sporty pigetøj til din teenager pige. 

Modetøj til piger fra kendte brands

Vi tilbyder et særligt udvalg af teens modetøj til piger fra tøjmærker som. LMTD, Petit Sofie Schnoor, Mads Nørgaard, Champion, Dickies, The New, Costbart, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Rosemunde Levis og Hummel.

Uanset om søger tøj til teenagepiger der er feminint, street eller sporty mode, så finder du det hele her hos Rows. Pigetøj i det nyeste design og farver der er oppe i tiden er vores speciale. Gennem mange år har jeg indkøbt og solgt pigetøj af den bedste og mest populære slags. Det ligger mit hjerte meget nært, at kunne tilbyde tøj til piger der drømmer om at være iført smart og behageligt tøj uanset alder og størrelse.

Tøj til teenagepiger - Brug for hjælp?

Jeg har selv 3 børn hvoraf to af dem er piger, så jeg er helt på forkant med hvad en teenager pige drømmer om af tøj og hvilke udfordringer der kan være. Gennem mange år i min fysiske børnetøjsbutik har jeg hjulpet og haft fornøjelsen af rigtig mange børn, teens, forældre og bedsteforældre. Hvis du har de mindste spørgsmål om størrelse, pasformer eller andet, så skriv eller ring endelig til mig.

Hvorfor du skal handle hos Rows.dk:

✔ Målrettet sortiment – Vores varer er helt specielt udvalgt til dig. For os er det vigtigt at tilbyde modetøj og accessories i kvaliteter og design vi selv kan stå inde for. Du finder intet i vores sortiment vi ikke selv vil iklæde os.

✔ Kvalitetsvarer – Vi forhandler alle vores varer fra kendte danske og udenlandske leverandører, som vi står 100% inde for.

✔ Kompetent kundeservice – Som mor til 3 og mere end 8 år som ejer af anderkendt børnetøjsbutik har jeg/vi stor erfaring og passion for mode, design og nye trends. Mit hjerte banker for personlig service ❤︎ Læs mere her 

✔ Gratis fragt over 499 kr. – Når du køber for over 499,- får du gratis fragt til en pakkeshop nær dig. Vi kan også sagtens levere til din arbejdsplads eller helt hjem til din privatadresse.

✔ Lynhurtig levering – Bestil inden kl. 15.00 på hverdage, og så sender vi din pakke samme dag med GLS til levering inden for 1-3 dage.

Rigtig god Shopping