Kjoler

Køb kjoler til piger og kvinder hos Rows

En smuk kjole må bare ejes, så er du en rigtig kjolepige, så finder du helt sikkert din nye kjole hos Rows. Hos os kan du shoppe et stort og unikt udvalg af kjoler til piger og kvinder fra danske og udenlandske brands. Du finder alt i kjoler uanset sæson i høj kvalitet og i gode pasformer - til rimelige priser.

Hos Rows gør vi alt for at tilbyde vores kunder det bedste af det bedste. Det gælder også når vi udvælger sæsonens nye kjoler. Vi gør vores yderste for at fylde shoppen med kjoler i modens nye farver og mønstre, så du kan fylde dit kjolehjerte med den kjole du ønsker dig allermest.

Stort udvalg af kjoler til piger

Du finder pige kjoler hos Rows i alverdens farver og mønstre, som er helt særligt udvalgt til alle vores skønne pige kunder. Vi samarbejder med tøjmærker der står for kvalitet og design der rammer de fleste pigehjerter.

Shop de fineste kjoler til piger fra brands som: Sofies Schnnor, The New, LMTD, Mads Nørgaard, Levis, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Champion, Dickies, Costbart og Pieces.

Uanset om du søger pige kjoler som: sommerkjoler, glimmerkjoler, skjortekjoler, strandkjoler, sweatkjoler, strikkjoler, stropkjoler, festkjoler, julekjoler, nytårskjoler, korte kjoler, midi kjoler, lange kjoler, leopard kjoler, hvide kjoler eller andre skønne kjoler, så finder du helt sikkert din nye pige kjoler her hos os.

Du kan se vores store flotte udvalg af pige kjoler Her

Kjoler til kvinder

Shop din nye vinter eller sommerkjole fra vores populære dame brands som: Liberté, Noella, Sofie Schnoor, Second Female, Pieces, Y.A.S, Dickies & Champion.

Vi glæder os over, at kunne tilbyde et bredt og særlig udvalg af kjoler til kvinder fra tøjmærker der designer kjoler med hjertet. Vidste du, at det danske brand Y.A.S blomsterprints er håndlavet? Når du køber en YAS kjole, så er du sikret et unik print eller mønster - endda til rigtige skarpe priser. Du finder de flotte Yas kjoler Her.

Hos os finder du udover kjoler dametøj i kvaliteter og pasformer der glæder enhver kvinde. Velvære er for os vigtigt og derfor udvælger vi med stort omhu alt det dametøj vi præsenterer i vores online shop. Vi udvælger kjoler og dametøj vi selv vil gå i og betale for. Hos os er det vigtigt kvalitet og pris går hånd i hånd.

Sommerkjole, skjortekjole eller festkjole?

Når man som os er vilde med kjoler, så kræver det, at der er noget at vælge imellem. Derfor finder du hos Rows et bredt udvalg af kjoler i alle længder, snit, design, farver og mønstre. Når du handler hos os kan du være sikker på at finder kjoler til alle årets sæsoner.

Shop løs af skønne sommerkjoler, festkjoler, skjortekjoler, julekjoler, nytårskjoler, lange kjoler, korte kjoler, hvide kjoler, t-shirt kjoler, graviditets kjoler, strandkjoler, glimmer kjoler, strik kjoler, stropkjoler, leopard kjoler m.m.

Hos Rows finder du alt i smukke kjoler til hverdag og en festlig anledning ❤︎

Kjoler til piger uanset alder

Vi piger har alle forskellige kroppe og gudskelov for det. Derfor er kjolen en elsket beklædningsgenstand. I dag designes kjoler i et væld af pasformer og snit, så alle piger og kvinder kan iklæde sig en kjole uanset kropstype. Hos Rows finder du kjoler i mange pasformer, så du kan føle dig smuk og elegant i en kjole der giver dig velvære. Hos os finder du kjoler til alle aldre og uanset om du er 10 eller 70 år, så tør vi godt love at du kan finde din nye ynglings kjole hos os.

3 kjole designs der klæder alle kropstyper

Er du i tvivl om hvilken kjole du skal vælge, så finder du her 3 kjoler der passer til alle piger og kvinder uanset kropstype.

Skjortekjolen, er en behagelige løs silhuet - og med et smart bælte i taljen klæder den de fleste figurer da den fremhæver de kvindelige former. Skjortekjolen kan tilpasses forskellige kropstyper og er samtidigt meget behagelig at have på. Kjolen fås i flere længder, så her skal du bare går efter hvad du føler dig bedst tilpas i. Brug alt efter årstid de populære leggings eller cykelshorts der designes i mange farver og mønstre der er smarte at style sin skjortekjole med. Du kan oså style din skjorte kjole med et par skinny jeans og et par seje sneakers.

Kjoler med A-snit gør noget godt for alle pige- og kvindekroppe og er et ægte must-have. De behagelige kjoler med A-facon sidder løst omkring bagdel og hofter, menstadig formår den at skabe en smuk og feminin silhuet. Kjolen er et populært valg blandt piger og kvinder og du finder den helt sikker her hos Rows i et væld af mønstre og farver. Her kan du også style din kjole med en blød leggings eller shorts. Samtidigt med det giver et smart look undgår du også dine lår gnider mod hinanden, som er ubehageligt særligt om sommeren.

Draperede kjoler, er en ny populær tendens og er skabt til at hylde kvindekroppen. Uanset kropstype kan du roligt investere i en, da de smukke draperinger fremhæver det smukkeste ved kvindekroppen. Den draperede kjole fremhæver dine kurve og camouflere dine bløde punkter.

Den draperede kjole er også den perfekte valg som graviditetskjole. Her kan vi stærkt anbefale den populære Liberté Alma kjole, som er et kæmpe hit. Alma kjole er i en lækker stretch kvalitet der er smørblød og fremhæver den gravide mave på smukkeste vis. Liberté Alma kjole er den perfekte ventekjole og fås i flere farver og mønstre.

Shop Kjoler i alle længder hos Rows

Mini, midi maxi – hvad skal du vælge?

Mini kjolen, et velkendt modefænomen fra 1960,erne og kendes i dag ”som den lille sorte”. Den populære korte kjole er klassisk og feminin og styles nemt med både stiletter og sneakers alt efter om det er til hverdags brug eller til en festlig begivenhed.

Den korte kjole fremhæver på smukkeste vis de kvindelige former og giver massere af bevægelighed. Brug den om sommeren med bare ben og sandaler og brug den om vinteren med dine ynglings strik, strømpebukser og en kort støvle.

Midi kjolen, er en stor favorit hos mange piger og kvinder. En midi kjole er knælang og er ofte et populært valg, hvis ikke man er til de helt korte kjoler, men samtidigt synes de lange kjoler bliver en anelse for formelle. Midi kjole er det perfekte kompromis mellem en festkjole og de korte sommerkjoler.

Midi kjolen er mere populær end nogensinde og udstråler elegance og fremhæver kvindekroppen på smukkeste vis. Du kan style din midi kjole på mange forskellige måder alt efter anledning. Style din midi kjole med et par sneakers til hverdags brug og med et par stiletter eller en smart kort støvle til en festlig anledning.

Maxi kjolen, er elsket og er en fast del af de fleste piger og kvinders garderobe. De smukke lange kjoler går som minimum ned til anklerne og er nemme at style med stiletter eller en smart sneakers. Uanset hvilken kropstype du er vil en lang kjole fremhæve din krop på elegant vis. Den smukke maxi kjole giver stor velvære og igen er den perfekt stylet med en cykelshorts, så lårene ikke gnider mod hinanden.

Maxi kjolen er dejlig luftig og er perfekt til en varm sommerdag krydret med dine ynglings sandaler – eller brug den om vinteren med en vamsede strik, strømpebukser og et par korte støvler.

Shop kjoler i mange farver

Hos Rows er vi vilde med farver. Vi elsker kjoler i farver som, gul, rød, grøn, lilla, sort, grå, lyseblå, pink, orange, brun, guld og sølv. Er du også vild med en farverig kjole, så er du havnet på den helt rigtige side. Vi fylder shoppen med kjoler i modens nye farver alt efter sæson, gerne med mønstre og prints der gør englad når man ser på de smukke kjoler.

Hvilken farve skal du vælge din nye kjole i? Hvem siger også man kun skal vælge en kjole! Hos Rows får du et væld af valgmuligheder når du skal shoppe din nye kjole. Vi ved selv hvor vigtigt det er når man skal vælge den rigtige kjole. Design, snit, farve og mønstre. Skal det være en lang kjole eller en midi kjole. Skal kjolen have lange ærmer eller korte ærmer. Skal den have detaljer som flæser eller plissé? Hos os kan du vælge lige den kjole der passer dig til priser der nemt gør at man hurtigt køber en ekstra kjole. Slå dig løs i alle vore kjole herligheder.

En kjole er smuk uanset farvevalg.

Måske du er en klassisk pige, som sætter pris på enkelhed og elegance. Her er en sort kjole uanset facon det sikre og populære valg. En sort kjole styles nemt alt efter anledning. Med lækkert accessories som, tasker, hårpynt og et par smarte sko er du hurtigt klædt lækkert og elegant på.

Elsker du farver, så bringer vi hele farvepaletten i spil. Hos os finder du kjoler i et væld af farver, som bringer det smukkeste frem i en kjole. Vi er crazy med farver og det afspejler sig i vores flotte kjole udvalg, som vi er rigtig stolte af. Modens farver skifter alt efter årstid og tendenser. Vi vælger vores kjoler med omhu, så du som kunder kan føle dig sikker i at vælge kjoler med lang holdbarhed også når det kommer til farvevalg.

Følg hjertet når du vælger farve til din nye kjole. Uanset om du elsker gul, grøn, rosa, fersken, lilla, blå, pink, grå eller en anden farve, kan du ikke komme galt af sted. Alle farver er smukke og klæder en kjole, så vælg det du føler dig mest skøn og tilpas i.

Blomsterprint eller prikker – Rows har det hele

Vi er alle forskellige og gudskelov for det. Forskellighed er en gave og giver personlighed. Når du vælger din kjole, så er det vigtigt du går efter det du føler dig smuk og godt tilpas i. Vi tilbyder kjoler i alt fra blomsterprint til prikker. Du finder prints og mønstre i smukke farver der komplimenterer ikke kun din krop men også din personlighed.

Hos os finder du kjoler til hver en anledning uanset sæson. Er du vild med prints, så shop de skønne YAS kjoler designet i unikke håndlavet blomsterprints. Du finder kjoler fra Second Female i yndige og moderigtige farver i mange forskellig prints, striber og mønstre.

Sofie Schnoor kjoler er et must hvis man elsker en feminin og elegant kjole. De smukke kjoler fra Liberté og Noella er et populært valg hvis man elsker farver i kombinationer der gør enhver kvinde smuk. En Pieces kjole er ikke til at komme uden om. Selv når moden går stærkest er Pieces i front med nye og moderigtige styles til rigtig fornuftige priser.

Sweat kjoler er et hit blandt piger og kvinder i alle aldre. Se vore lækre udvalg af sweatkjoler fra vores populære brands som Dickies og Champion hvor du helt sikkert får kvalitet for pengene. Er du vild med flotte logo, så er det helt klar brands som Divlies og Champion du skal holde øje med.

Vi sætter stor pris på forskellighed og indkøber kjoler til hver en personlighed. Så hop ind på vores side og shop din favorit kjole i lige den farve eller mønster du elsker aller mest.

Kjoler til hver en anledning

Fest og farver kræver en smuk kjole. Vi har kjoler til hver en anledning. Er du på udkig efter din nye festkjole, julekjole, nytårskjole, sommerkjole, glimmerkjole, blomsterkjole, strandkjole eller din nye hverdagskjole, så finder du den nemt her hos Rows.

Kjoler kan dresses op eller ned alt efter anledning. Din nye hverdagskjole kan nemt styles til en smart festkjole ved hjælp at smart accessorice som tasker, hårpynt og sko. Det gør sig også gældende hvis du ønske at anvende din festkjole til hverdagsbrug. Nedton den ved hjælp af en blød strik og et par sneakers, så er den hurtig klar til et smart hverdags outfit.

En glimmerkjole er perfekt som julekjole eller nytårskjole. Den flotte glimmer effekt signalere fest og elegance og giver helt sikkert et wow med på vejen.

Du finder hos os kjoler til festlige lejligheder, som bryllup og fødselsdage. En smuk kjole til konfirmation eller sæsonens sommerfest finder du også nemt på vores side fra alle vores særlige udvalgte brands.

Kjoler til en dag på kontoret, business kjoler finder du hurtigt i shoppen. Skal det være klassisk og stifuld, så er den sorte kjole i alle længder og snit et godt valg. Den er nem at style med tidens tilbehør af tasker, smykker, hårpynt og sko.

Kjoler til den gravide mave

Hos Rows finder du mange kjoler der vil klæde den gravide mave. Som gravid sætter man pris på høj komfort og velvære. Det finder du bla. i kjoler med A-facon og et løst snit, som alle findes i flotte mønstre, prints og farver fra vores lækre danske tøjmærker som: Pieces, Second Female, Sofie Schnoor, Noella, Liberté og Yas.

Den draperede kjole er også den perfekte valg som graviditetskjole. Her kan vi stærkt anbefale den populære Liberté Alma kjole, som er et kæmpe hit. Alma kjole er i en lækker stretch kvalitet der er smørblød og fremhæver den gravide mave på smukkeste vis. Liberté Alma kjole er den perfekte ventekjole og fås i flere farver og mønstre.

Køb kjoler på tilbud og udsalg hos Rows

Vores kunder skal fra tid til anden forkæles med et godt kjole tilbud. Hold øje når vi holder udsalg eller bare forkæler dig med et godt tilbud på din ynglings kjole. Hold dig til når favoritten er på udsalg. Det går stærkt når priserne er i bund, så hvis din favorit kjole skal i kurven, så skal du være hurtig.

Køb skønt tøj & accessories til kvinder fra:

❤︎ Champion
❤︎ Dickies
❤︎ Liberté
❤︎ Mads Nørgaard
❤︎ Noella
❤︎ Pieces
❤︎ Second Female
❤︎ Sofie Schnoor
❤︎ Rosemunde 
❤︎ Y.A.S

Vores hjerte banker for personlig service 

Man skal ikke være i tvivl om vi her hos Rows.dk er vilde med vores kunder. Vi sætter en kæmper ære i at få lov at yde en personlig kundeservice der hjælper vores søde kunder til, at få den bedste og nemmeste shoppeoplevelse. 

Vi er her, fordi vi elsker tøj til børn, teens og kvinder. Især er vores fokus, at alle kunder uanset alder skal føle sig trygge ved at bevæge sig rundt i vores online univers. Derfor arbejder vi løbende på at forbedre din online shoppe oplevelse hos Rows.

Hos os skal du føle et personligt nærvær der gør dig tryg når du handler teenage tøj eller dametøj her hos os. Vi gør os stor umage med flotte billeder af vores tøj og accessories og arbejder hele tiden på at skrive de bedste og mest informerende produkbeskrivelse, så du ikke er i tvivl og kan føle dig tryg når du handler dit tøj her hos os.

Har du spørgsmål om et eller flere produkter, så skriv endelig til os. Vi sidder klar alle hverdage fra 9.00-16.00 og vil elske at få lov at hjælpe dig. 

Rigtig god shopping 

© Copyright Rows.dk