LMTD

LMTD – Tøj til drenge & piger 

Top smart modetøj til en helt ny generation af trendsættere. Designet er klassisk og trendy og altid den nyeste mode i lækker kvalitet til billige priser.

LMTD er designet til unge mennesker i alderen 10-16 år der er færdige med småbørnstøjet men ikke er helt parate til voksentøjet.

LMTD er tøj til drenge og piger som elsker mode og som gerne vil sætte et aftryk på deres personlighed gennem fedt tøj som de føler sig godt tilpas i.

Hos Rows er vi vilde med at pakke nyheder ud fra LMTD. Vi er aldrig i tvivl om at vi åbner op for sæsonens nyheder som er designet i flotte farver, lækre kvaliteter og pasformer der sidder lige i skabet.

LMTD til piger 10-16 år

Til pigerne finder du helt sikkert noget din teenager vil elske.

  • Skønne lange kjoler i sæsonens farver, smukke prints og massere af glimmer som kan bruges både til hverdag og fest.
  • Massere af fede bukser som udfordre de nyeste trends. Tjek eksempelvis alle deres super smarte Culotte bukser i denim, fløjl eller tern. Eller den bedst solgte Junna vidde buks som er en af pigerne absolutte favoritter som løbende fås i flere farver. Sorte bukser er selvfølgelig et must-have så dem har vi selvfølgelig altid i sortimentet.

  • Bluser i alle afskygninger. Både korte og langærmet og selvfølgelig finder du bluser som er basis så de kan bruges til alt men også bluser med smarte prints i skønne farver.
       
  • LMTD og strik er bare den fedest kombi. De er mega dygtige til at kombinere farver så vi kan sælge nogle af de smukkeste strik marked byder på. Basis strik eller en lækker cardigan gerne i mange farver så der er noget at vælge imellem. Alm. pasform, oversize eller måske en lang strikket cardigan som altid er smart til både bukser og kjoler. Du kan vælge lige det der passer dig til en rigtig god pris.

  • Buksedragter og nederdele i flere længder som mini, midi eller den trendy maxi. Der er ikke det LMTD ikke er fabelagtige til. Du kan være helt sikker på at de hurtigt spotter de nye trends og sørge for at du hurtigt kan være med på moden.                         

LMTD til drenge 10-16 år

Til drengene der skal du bla holde øje med:

  • LMTD laver nogle af markedets fedeste bukser i perfekte pasforme til billige priser. De laver den blødeste denim der føles som smør og gerne med massere af stretch og så de er mega behagelige at have på. Den klassiske buks med lige eller smalle ben som klæder en hver dreng der gerne vil se lidt cool ud den går du aldrig galt i byen med.

  •  Husk der altid er justerbar detalje i livet så buksernen kan tilpasses efter behov.

  • Sweatshirts og hættetrøjer dem finder du massere af fra LMTD. Street trenden har klart sat sig godt fast i moden så de er et must-have for de fleste drenge. Smarte farver og fede prints men også helt klassisk til dem der gerne vil tone det lidt ned. Kvaliteten er i top og til rigtig gode priser.

Du finder den nyeste mode til din teens/tweens her hos Rows fra LMTD, et af markeds fedeste Teens mærker. Du får mode, kvalitet, flotte farver og fede prints alt sammen til billige priser.

Gratis fragt og hurtig levering

Husk du hos Rows får gratis fragt ved køb over kr. 499. Vi leverer hurtigt med Gls til en pakkeshop nær dig.

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige størrelse eller er i tvivl om farver eller andet du måtte have brug for hjælp til, så kontakt os endelig.