Mads Nørgaard Taske

Mads Nørgaard net og tasker 

Mads Nørgaard er et kendt dansk modebrand, som designer tøj, tasker og en masse andet lækkert accessorice til børn, kvinder og herre. Startskuddet på det danske modefirmas succes startede tilbage i 1986, hvor Mads Mathis Nørgaard åbnede sin første herretøjsbutik under navnet ”Mads Nørgaard” lige ved siden af den populære shop Nørgaard på strøget.

Siden er det gået slag i slag og Mads Nørgaard er i dag et flot og anderkendt designeventyr inden for dansk mode. I dag designer det ikoniske danske modehus, som holder til i København, også tøj til børn, teenager og kvinder.

Mads Nørgaard er klassisk design

Mads Nørgarrd tøj er stilfuldt og enkelt og fylder modebilledet med styles i flotte farver, striber, logo og smarte og nytænkende detaljer. At kalde det danske brand klassisk mode er ingen underdrivelse og tøjet er elsket af børn og voksne for de behagelige pasformer og gode kvaliteter.

At købe Mads Nørgaard tøj er en rigtig god investering. Du får modetøj i de bedste kvaliteter og tidsløse designs der kan anvendes igen og igen. Hos Rows finder du et unik udvalg af tasker og tøj til teenager i alderen 8-16 år.

Mads Nørgard kjoler, sweatshirts, bukser, t-shirts, toppe, badetøj og jakker kan du shoppe løs af til priser der glæder din pengepung. Hos Rows finder du tøj til piger og drengetøj fra Mads Nørgaard der helt sikkert vil glæde  teenagepiger og teenagerdrenge.

Mads Nørgard tasker og net

De populære Mads Nørgaard net, mulepose eller shopper, som de også bliver kaldt finder du online hos Rows. Vi tilbyder net i nye sæsonfarver, som er en flot accessorice til dit outfit. Mads Nørgaard net er ikke kun flotte at se på men også super praktiske. De kan anvendes fra alt til sport og indkøb. Mangler du en sportstaske eller gymnastiktaske, så er nettet stort nok til at det kan fyldes med sportstøj, fodboldtøj og fodboldstøvler.

Athene net eller Recycled Botique Athene Bag, som er den rigtige betegnelse for nettet er lavet af kraftigt kanvas og vævet af genbrugt bomuld. Mads Nørgaard net kan købes i en masse flotte farver og farvekombinationer som, sort, hvid, gul, lyseblå, lyserød, grøn, rød, sand og grå.

Bedst solgte tasker

Mads nørgaard tasker er en stor favorit her hos Rows. Taskerne er populære som aldrig før og bliver brugt flittigt af både piger og kvinder. Af de mest solgte tasker og net kan nævnes:

  • Mads Nørgaard Bel One Cappa taske

  • Mads nørgaard Bel Air Taske

  • Mads Nørgaard Pillow taske

  • Mads Nørgaard bæltetaske

  • Mads Nørgaard Athene net

Shop tøj, net og tasker fra Mads Nørgaard i samme farver eller mix de smukke neonfarver, pastelfarver eller basic farver på kryds og tværs for et fedt look.

Dametasker og tasker til børn og teens

Mads Nørgaard tasker er for alle aldersgrupper fra store børn og op! Tasker til kvinder og tasker til piger kommer ud på et når man ønsker sig en taske fra det populære brand.

Perfekte ideer til praktiske gaver finder du i vores kategori af tasker, hvor du kan vælge mellem bæltetasker, håndtasker, skuldertasker, crossover tasker, shopping net eller en rygsæk!

Klik løs og skynd dig at shoppe din favorit hjem af sæsonens nye og smarte tasker. Vi leverer hurtigt med Gls til en pakkeshop nær dig eller helt hjem til din hoveddør.

Rigtig god shopping