Noella

Noella

Shop det skønne og populære Noella tøj til kvinder hos Rows.dk

Noella fashion, er et dansk brand der tilbyder tøj til stilbevidste kvinder i nordisk minimalisme uden begrænsninger. De fantastiske designere fra Noella er super dygtige og spotter hurtigt de nyeste trends og must-haves sæsonen byder på.

Vi er derfor super glade for vi løbende kan tilbyde alle vores skønne kunder det nyeste og mest eftertragtede modetøj fra Noella fashion ekspres kollektioner. Det lækre mærke designer hele 6 kollektioner om året af skønt Noella tøj til piger og kvinder - Så du kan godt begynde at glæde dig ❤︎ 

Noella tøj af den smukkeste slags

Noella Fashion er et inspirerende dansk modebrand der tilbyder stilfuldt og skønt tøj til piger og kvinder i alle aldre. Det lækre tøj har et smukt feminint touch baseret på de nyeste trends, så du kan være sikker på dit klædeskab er helt up-to-date når du shopper tøj fra Noella.

Noella er klart en frontløber. De har fingeren på pulsen og der er ikke langt  fra tanke til handling når det kommer til at følge op på tidens mest populære modetrends.

Hos Rows.dk sætter vi en ære i at tilbyde mode og tøj til kvinder der er særligt udvalgt for design, kvalitet, pasformer og pris. Vores ønske er at give alle piger og kvinder en oplevelse af at kunne udtrykke sig gennem deres personlige stil med smart og lækkert tøj købt hos os – Just because we care!

Noella - Design og kvalitet til gode priser

Når du køber tøj fra Noella, så er du sikker på at få design og kvalitet– til en rigtig fornuftig pris, hvor alle kan være med. Det populære brand byder på de flotteste kollektion hvor styles, som Noella kjoler, strik og jakker er designet efter de nyeste trends i smukt design, som alle piger og kvinder elsker.

Med Noella tøj kan du nemt style et smart og moderigtigt outfit til både hverdag og fest. Pasformerne er fantastiske og behagelige at have på, så vi forstår godt det skønne brand på rekord tid er blevet så populært og er blevet mange piger og kvinders fortrukne modebrand

Hos Rows skal du have noget for pengene- og det får du helt sikkert når shopper tøj fra Noella og vores andre særlige udvalgte brands.

Shop fashion og de nyeste trends

Noella tøj er kendt for deres brug af friske farver og smukke blomsterprints. Der er ingen begrænsninger når de sammensætter farver der skal give deres populære tøj kant der kan pifte ethvert outfit op. Særligt Noella strik og Noella jakker er let genkendelige i deres design og utrolige flotte farvekombinationer.

Hos os skal du ikke være i tvivl om udover at kunne tilbyde smukt design, gode pasformer og gode kvaliteter også at kunne tilbyde rigtig gode og overkommelige priser, hvor alle kan være med og hvor du som kunde har rig mulighed for ofte, at tilføje nyt og lækkert tøj til dit klædeskab. 

Noella kjoler

Noella kjoler er et must-have i en hver kvindes klædeskab. Hos Rows elske vi de lange smukke Noella kjoler for deres feminine og elegante design der smukt klæder hver en kvinde uanset alder. De smukke maxi kjoler er at finde i hver en sæson i smukke farver og blomsterprints der ikke er til at stå for.

Noella kjoler fås i et hav af varianter. Du finder korte kjoler, lange kjoler, maxi kjoler og A-formet kjoler. Du finder smukke kjoler med korte ærmer, lange ærmer eller stropkjoler helt uden ærme alt efter hvilken årstid og sæson vi befinder os i.

Noella kjoler med smukke detaljer

De moderigtige Noella kjoler er iøjefaldende og prydet med smukke detaljer, som er dikteret af tidens modetendenser. Kjoler med blonder, flæser og andre yndige detaljer er et must når det kommer til Noella kjoler. Der er tænkt over de smukke designs, så piger og kvinder kan føle sig smukke og godt tilpas når de vælger kjoler fra Noellas populære kollektioner.

Style din ynglings Noella kjole

Vi elsker kjoler. Kjoler tager sig smukt ud og så er de nemme at style uanset om det er til hverdag eller til en festlig begivenhed. Kombinations mulighederne er uendelige uanset om det er korte eller lange kjoler. Er du ude efter et casual hverdags look, så styles din kjole nemt, med leggings, strik og et par smarte sneaks. Til en festlig begivenhed ser en lang kjole smuk ud med et par stiletter og dit ynglings accessories. Vi er vilde med Noella kjoler og det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan dit out skal tage sig ud.

Style din Noella kjole med cykelshorts og leggings

ET RIGITIGT GODT RÅD – Hvis du elsker en lang kjole og følelsen af lag på lag, så brug en lækker underkjole under din kjole, som giver velvære og din kjole et smuk fald. Ligeledes kan vi ikke leve uden et par bløde cykelshorts under kjolen, som giver den største følelse af velvære når man slipper for slid på sine inderlår særligt når det er varmt om sommeren.

I de koldere tider som efterår og vinter kan vi klart anbefale den populære trend - et par smarte leggings under kjolen. Slå dig løs når du styler din Noella kjole med et par af sæsones moderigtige leggings. Uanset om det er ensfarvet, farverige eller printet leggings - så er det lige nu højeste mode til piger og kvinder. Som en ekstra bonus er de bløde leggings top behagelige at have på – VI ELSKER DET...

Noella strik

Strik har aldrig været mere populært end det er lige nu. Noella strik er absolut ingen undtagelse. Strik har fået et kæmpe comeback og er ikke længere kun forbeholdt, som hverdags og hyggestrikken derhjemme.

Noelle strik er vi vilde med for de giver liv i gadebilledet med deres smukke farver, farvekombinationer og moderigtige design. Uanset hvor i gadebilledet man kigger hen, så er der strik alle vegne båret af både teenager piger og kvinder. Vi elsker strik er for alle uanset alder og køn.

Noella strik veste

Shop her 2020 mest populære trend fra Noella

Noella strik veste - Det populære og moderige brands mest populære styles!

Strikveste er en af 2020 største modehit. Den populære trend er diffineret af tidens helt store High-end brands og influencere der flittigt har vist den populære strikvest frem på de store SoMe platformer.

Den ærmeløse strikvest er sæsonens helt hotte mode og vi elsker den forskel vesten kan gøre for dit uotfit. Strikvesten kan styles på et utal af måder og supplere på fornemmeste vis alt fra et cool business look til et feminint og casual hverdags look. 

Der er ingen grænser for hvordan du kan style din Noella strik vest. Den smarte vest er perfekt til kjoler, nederdele, skjorter og bukser. Style din ynglings strikvest ud over en kjole eller brug vesten udover en oversize skjorte og til et par smarte high waist bukser.

Hos Rows finder du selvfølgelig den populære Noella Viksa vest, som hitter stort i alle farver hos piger og kvinder i alle aldre.

Hvordan du styler din Noella strikvest er helt op dig - Slip fantasien løs og style din smukke strikvest lige som det passer dig.

Strik til hverdag og fest

Strik kan bruges til alt uanset om det er for et cool hverdagslook eller til en festlig lejlighed. En strik til hverdagsbrug fungere rigtig godt sammen med et par smarte bukser eller et par cool jeans.

En af de største strik tendenser er den oversize strik elle chunky strik, som er super cool udover en top og et par smarte leggings. En Noella strik er også skøn at style til en nederdel eller udover din favorit kjole. Til festlige lejligheder gør en strik sig fantastisk tilsat og stylet med det rigtig tilbehør og accessories.

Strik til hver en årstid

Strik kan bruges uanset årstid. Hos Noella har det dygtige designteam altid strik med i alle deres kollektioner.

Tynde og lette sommer strik der er dejlige at have med til en kølig sommer aften. Lange og vamsede cardigan eller lune korte strik til en kølig efterårs- eller vinter aften er et absolut must og det finder du helt sikker fra Noella her på siden.

Udover strik er moderigtigt og smart, så er det også funktionelt og pryder nemt et outfit eller holder dig dejlig lun og varm – Vi elsker strik!

Vi er super glade for at kunne tilbyde de smukkeste styles fra Noellas alsidige kollektioner her hos Rows. Så slå dig løs og glæd dig selv eller en god veninde med modetøj fra skønne & unikke Noella.

Kom og vær med

Følg Rows.dk på de sociale medier

Kom og vær med - Følg Rows på Instagram og Facebook og få masser af inspiration og deltag i konkurrencer om gavekort og lækkert modetøj fra alle vores fede brands.
Tjek også vores sociale medier for tips og trends for et smart outfit.

HUSK at tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du er den første til at modtage nyheder, eksklusive rabatkoder, konkurrencer, kampagner, gode tilbud ved fødselsdag, Black Friday, udsalg m.m.

Rigtig god shopping 


© Copyright Rows.dk