Nyheder Dreng

Drengetøj 8-16 år

Søger du smart og lækkert teenage tøj til din dreng, så er du havnet det helt rigtige sted!

Efter mange år i mode branchen med salg af teens tøj til drenge og piger, så ved vi hvad vi taler om. LÆS HER!

Hos Rows finder du et væld af fede mærker, den nyeste mode, sæsonens trends, fede farver og prints i lækre kvaliteter.

For os er det vigtigt at der er noget til enhver stil så alle kan være med. Er du til det nyeste nye med et væld af farver og prints eller er du til den lækre klassiske stil, så sikre vi er der er noget for en hver smag.

Vi går op i detaljerne

Vi har sans for detaljerne. Vi bruger massere af tid på at gennemgå kollektionerne så der eksempelvis bliver husket at bukserne skal være justerbare, at der ikke er kvaliteter der kradser, at knapperne er store nok så de ikke hopper ud af knaphullerne osv

Du kan være helt sikker på, at Rows er shoppen hvor vi har erfaringen og fuldt fokus på, at du skal kunne finde det helt rigtige tøj til din teenage dreng.

Kvaliteten skal være i orden

Vi arbejder med nogle af de dygtigste og mest populære brands som er top dygtige til at producere kvalitets mode til børn og unge teenagere.

De brands vi arbejder med er top solide mærker, som er kendt for høj kvalitet, smarte designs og som har øje for gode priser og funktionalitet.

Drengetøj det er som regel udsat for lidt af hvert fordi vores drenge heldigvis er så aktive. Det gælder både til hverdag og når de dyrker deres ynglings sport.

Derfor er det max vigtigt at det tøj vi tilbyder her hos Row’s har en høj kvalitet, så det kan modstå de udfordringer drengene udsætter det for.

Vi vægter kvalitet og lækkert design fordi vi ved af egen erfaring, at drengene og deres forældre sætter stor pris på det tøj de køber både ser lækkert og moderigtigt ud men også, at det er funktionelt og holder godt i kvaliteten.

Shop dit ynglings teenage tøj

Vi glæder os til at hjælpe netop dig med en god shoppeoplevelse med massere af muligheder for at købe lige netop de bukser eller den trøje du ønsker dig allermest.

Vi står 100% til rådighed hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige look eller finde den rigtige størrelse eller farve.

Skriv gerne til os! Vi vil glæde os til at hjælpe dig.

Rigtig God Shopping

❤︎ CALVIN KLEIN
❤︎ COSTBART
❤︎ HUMMEL
❤︎ LEVIS
❤︎ LÉ HOF
❤︎ LMTD
❤︎ MADS NØRGARRD
❤︎ MOLO
❤︎ PEITIT SOFIE SCHNOOR
❤︎ SUI AVA
❤︎ THE NEW
❤︎ TOMMY HILFIGER