Nyheder Pige

« 1

Pigetøj 8-16

Leder du efter moderigtigt og lækkert pigetøj til din teens eller tweens, så er du havnet det helt rigtige sted.

Efter at have solgt modetøj til drenge og piger igennem mange år, så ved vi hvad de unge teens drømmer om når det kommer til mode og nye trends. Vi ved også, at kvaliteter og pasformer er et must for både teens og deres forældre. Læs mere her!

Vi forhandler fedt tøj fra danske og udenlandske kvalitets brands som TOMMY HILFIGER, CALVIN KLEIN, PETIT SOFIE SCHNOOR, LEVI'S, MADS NØRGAARD, HUMMEL KIDS OG TEENS, THE NEW, COSTBART, LMTD, LÉ HOF og SUI AVA.

Nye trends

Står du og mangler en skøn kjole til fest, en lækker strik i flotte farver, en nederdelen med glimmer eller et par smarte jeans med bootcut, så er vi top klar til at hjælpe dig.

Vi elsker pigetøj og mode til teens og tweens og har igennem årerne samlet stor viden op, så vi ved hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Særligt til piger der rykker moden hurtigt. Der går ikke længe imellem de nye trends, så for os er det vigtigt at have fingeren på pulsen så vi kan tilbyde de nyeste trends, så snart de viser sig

Det fede ved pigetøj er at alt er tilladt og moden flytter sig hurtigt. Det betyder, at vi løbende glæder os over at kunne tilbyde den aller nyeste mode til teens & tweens. Er du vild med farver og flotte prints eller elsker du tøj som er klassisk og nedtonet i bløde nuancer, så sikre vi der er noget for enhver smag.

Ærlighed og kvalitet

De leverandører vi arbejder med er populære kvalitets brands der forstår sig på mode og design. De har et skarpt øje for kvaliteter og pasformer og så har de rigtige gode priser.

For os er det vigtigt der er styr på detaljerne. Er kjolen nu skåret det rigtige sted, Er der glimmer på tøjet, så er det vigtig det ikke kradser. Er ærmerne i den rigtige længde og er der fuld bevægelighed i bukserne. Vi holder øje med det hele og har rigtig mange års erfaring med vores leverandører. De kender os og ved vi står for ærlighed og kvalitet når det kommer til vores kunder.

Funktionalitet er også vigtigt for os. Der skal være fuld bevægelighed i det tøj vi sælger. Tøjet skal være i bløde kvaliteter og i pasformer der gør det er rart at have på. For os er det et must der er indsnøring i bukserne så de sidder lige i skabet. Elastikken i nederdelen skal have den rigtige fasthed og bluserne skal ikke være gennemsigtige.

Vi vil have ubetinget gode kvaliteter de rigtige pasformer og ikke mindst gode priser her i vores shop.

Shop dit yndlings tøj

Det er nemt og hurtigt at købe dit tøj & accessories online her hos os.

Vi glæder os til at hjælpe netop dig med en god shoppeoplevelse med massere af muligheder for at købe lige netop den kjole eller de bukser du ønsker dig allermest.

Vi står 100% til rådighed hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige look eller finde den rigtige størrelse eller farve.

Skriv gerne til os! Vi vil glæde os til at hjælpe dig.

❤︎ CALVIN KLEIN
❤︎ COSTBART
❤︎ HUMMEL
❤︎ LEVIS
❤︎ LÉ HOF
❤︎ LMTD
❤︎ MADS NØRGARRD
❤︎ PEITIT SOFIE SCHNOOR
❤︎ SUI AVA
❤︎ THE NEW
❤︎ TOMMY HILFIGER