Om os

Hjertelig velkommen til Rows 

Dansk webshop // Teenage tøj 8-16 år

Mit navn er Charlotte og jeg er den lykkelige indehaver af ROWS 

Rows er en dansk webshop som sælger teenage tøj til drenge og piger i alderen 8-16 år. Søger du efter ung mode, billige priser og den rigtige kvalitet til din teenager, teens eller tweens, så er du havnet det helt rigtige sted.

Jeg har i de sidste 8 år indtil april 2019 været medejer af og drevet min fysiske butik LOOK AT ME i Rosengårdscentret i Odense i et af Danmarks største indkøbscentre. En super lækker stor børnetøjsbutik fyldt med den nyeste mode til drenge og piger i alderen 0-14 år.

I Look at me, arbejdede jeg med alle de fedeste brands fra både udenlandske og danske designere, som Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Levi’s, Sofie Schnoor, Wheat, Hummel, Adidas, Nike, Marmar, Molo, Mads Nørgaard, og en helt masse andre.

Det var 8 fantastiske år med massere af lækker mode, smart design og et væld af søde børn i samarbejde med verdens bedste medarbejdere.

Dog havde jeg længe drømt om at gå solo og online, så springet blev taget og efter mange spændende år i fysisk butik åbnede jeg i August 2019 ROWS mit helt eget online modeunivers med smart og lækkert børne- og teenage tøj i alderen 8-16 år.

Efter mange år i børnetøjsbranchen har jeg fået en stor erfaring og passion inden for børnemode, design, trends og personlig service, som afspejler sig i min nye webshop.

Teens/Tweens tøj til drenge & piger

Hos Rows skal det være de unges butik. Det skal være lækkert og overskueligt for både forældre og større børn, at shoppe den sidste nye mode.

Jeg er selv mor til 3 hvoraf den sidste er en efternøler på 13 år. For en ung teenager med bevidstheden om, at man er blevet ældre og tager afstand fra alt hvad der forbindes med småbørn, så er det ikke fordi det vælter med overskuelige muligheder.

Der findes bunker af muligheder for, at købe tøj til baby og småbørn, hvorimod teens butikker der kun har fokus på større børn og teenagere, dem er der ikke mange af hverken fysisk eller online.

Så jeg har samlet de fedeste brands fra både udenlandske og danske mærker til både drenge og piger og skabt et lækkert og brugervenligt univers, hvor både forældre og ikke mindst de unge selv kan finde inspiration og få en nem shoppe oplevelse. 

Med fokus på aldersgruppen 8-16 år giver det en fantastisk mulighed for, at vi kan målrette moden til børn og teenagere i en svær overgang til voksenmoden, som jeg ved kan være et kæmpe problem, da jeg selv har prøvet det med begge mine store piger og mine mange år i Look at me, hvor jeg har afhjulpet massevis af glade og tilfredse børn, teens og forældre.

Vores hjerte banker for personlig service ❤︎

Vi er vant til at betjene kunder i alle aldre og er vilde med at hjælpe. Så har du brug for den mindste hjælp evt. til, at finde den rigtige størrelse, være sikke på det er den rigtige farve eller få hjælp til at style det rigtige sæt tøj, så ring eller skriv endelig til os. Vi er løbende på messer og tjekker konstant nye Brands ud, så har du ønsker eller gode ide'er til et nyt mærke du godt kunne tænke dig vi forhandler i shoppen, så skriv meget gerne til os.

Hjertelig velkommen til Rows ❤︎

Kh. 
Charlotte