Persondatapolitik

For at du som kunde kan indgå en aftale med Rows har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Indsamlingen af ovenstående oplysninger er nødvendige for, at vi kan levere din bestilling.

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af din købsordre, da det er nødvendigt for, at vi korrekt kan opfylde vores del af handlen, samt i en efterfølgende periode på 5 år, således du lettere kan handle ved os en anden gang. Efter 5 år slettes oplysningerne automatisk. Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til fragtfirmaet GLS med henblik på korrekt levering af dine indkøb.

Hvis du har sat kryds i boksen "Jeg har læst og accepterer handelsbetingelserne", behandler vi din e-mailadresse og personoplysninger om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. Enhver kunde kan til enhver tid trække sit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@rows.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra Rows.dk.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, dog er login-oplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. 

Oplysninger afgivet til Rows.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

- Dine betalingsoplysninger – Mobilepay, QuickPay & Clearhaus

- Dine køb – Shoporama A/S & Dinero

- Dine leveringsoplysninger – Shipmondo

- Håndtering af email & nyhedsbreve – Mailchimp

Vi har indgået databehandleraftale med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.  

Som registreret kunde hos Rows har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Rows via mail til info@rows.dk

Kontakt:

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til os på mail info@rows.dk eller kontakte os på telefon: 26778255