Petit Sofie Schnoor

Petit by Sofie Schnoor

Feminint, elegant og cool mode til teens & tweens 8-16 år

Her hos Rows elsker vi Petit Sofie Schnoor, som er et dansk familie ejet brand og som ikke er til at komme udenom hvis man elsker mode, design og lækker kvalitet.

Alt hvad hjertet begære

Hos Rows finder du alt hvad hjertet begære fra Petit by Sofie Schnoor til teens og tweens i alderen 8-16 år. Vi lægger stor vægt på at udvælge de styles fra Sofie Schnoors smukke kollektioner der rammer teens moden og som ligger sig lige i kølvandet på hendes fantastiske voksen kollektioner.

Sofie Schnoor er kendt for at designe mode til pigerne i et feminint og elegant udtryk i sæsonens skønne farver og i et væld af smukke mønstre. Til drengene er hun kendt for sin sans af cool og sporty design med et edgy twist der altid rammer modens nyeste trends.

Leopard, blomster eller NYC!

Hos Rows finder du et væld af kjoler designet i smukke farver og fantastiske mønstre som bare er et MUSTHAVE. Er du vild med print i leopard, blomster eller et smukt abstrakt mønster så er Petit Sofie Schnoor kjoler et sikkert hit.

Bomber jakker, nederdele og bukser i ensfarvet og print med smarte detaljer finder du i hver sæson i et nutidigt og elegant design som kan mixes og matches med det meste af Sofie Schnoors smukke kollektioner.

Hvem kender ikke Sofies’s mega cool NYC sweatshirts eller t-shirts til både drenge og piger! Absolut en af bestsellerne som går igen år efter år i nyt design og altid i nye lækre farver. Både sweatshirt og t-shirt styles nemt med bukser og nederdele til et moderigtigt look.

Buksedragter med glimmer og strik med smukke detaljer er ligeledes et sikker hit.

Man er ikke i tvivl når man ser Sofie Schnoors design. Hendes pallette af skønne farver som bla. sort, grå, sand og rosa i flere nuancer er altid at finde i den nyeste kollektion med et twist af guld, sølv og glimmer.

Tasker og accessories

Hos Rows finder du også en masse lækkert tilbehør fra Petit by Sofie Schnoor. Find bla. smarte cross over tasker, bum bags, ørevarmere, hårspænder, hårklemmer, hårelastikker og hårbøjler alt sammen i lækkert design og smukke farver der fuldender lige præcis dit look.

Vi glæder os hver sæson til at pakke alle Petit by Sofie Schnoor’s skønne nyheder ud til jer. Vi bliver lige begejstret hver gang over hvor fantastiske hendes kollektioner er. Der er absolut ingen tvivl om at hendes design, farver og kvaliteter skaber stor glæde her i Rows huset.

Vores hjerter banker for personlig service ❤︎

Vi glæder os til at hjælpe netop dig med en god shoppeoplevelse med masser af muligheder for at købe lige netop den kjole eller trøje du ønsker dig allermest.

Vi står 100% til rådighed hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige look eller finde den rigtige størrelse eller farve. Kontakt os endelig vi er klar til at hjælpe dig.

Følg Rows på Instagram og Facebook og få masser af inspiration og deltag i konkurrencer om gavekort og lækkert modetøj fra alle vores fede brands.

HUSK at tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du er den første til at modtage nyheder, eksklusive rabatkoder, konkurrencer, kampagner, gode tilbud ved fødselsdag, Black Friday, udsalg m.m.

Rigtig god shopping ❤︎