Pige Bukser & Jeans

Køb pige bukser, jeans og leggings hos Rows

Hos Rows finder du et stort udvalg af smarte bukser og leggings til piger fra populære brands som, Dickies, Champion, Sofie Schnnor, Levis, The New, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Costbart, Mads Nørgaard, LMTD & Pieces

Yndlingsbukser -  dem har vi alle. Fra smarte skinny jeans med huller og fede vaske til de blødeste sweatpants i smarte farver designs, som ikke er til at undvære når dagens outfit skal styles. Bukser og leggings er et hurtigt og nemt stykke tøj, at iklæde sig uanset om du skal i skole, til sport eller til en fed fest hos venner eller familie.

LMTD Nunne bukser eller et par fede Levis jeans

Hvilken bukser skal du vælge? Hos os kan du shoppe præcis de bukser du måtte ønsker dig allermest. Vi indkøber sæsonens mest populære bukser, som vi ved pigerne vil elske. Vi sørger også for at have de klassiske basis bukser, som er et must i en hver pige garderobe som eksempelvis LMTD Nunne buks.

Hvis du er til bløde og moderigtig bukser, så er LMTD Nunne buks et perfekt valg til pigerne. De smarte bukser med vidde kan købes i nye flotte modefarver alt efter sæsson. Basisfarver som sort og grå har vi altid på hylderne.

Er du en rigtig jeans pige der ikke kan undvære et par velsiddende bukser, så skal du klikke et par smarte Levis jeans hjem. Når du køber Levis bukser uanset om det er en skinny jeans, Mom jeans eller en leggings, så er du garanteret bukser i den blødeste stretch kvalitet i perfekte pasformer. Det er ikke for ingenting, at Levis er verdens mest solgte bukser. 

Style din favorit bukser

Pige bukser kommer i alle afskygninger og er smarte, at style med strik, t-shirts, skjorter, toppe, bluser sweatshirts eller kjole. Til daglig når du skal i skole, så er jeans altid nemt og hurtigt stylet med en sød t-shirt fra Sofie Schnoor eller en smart Champion hættetrøje i en ny flot sæson farve.

Brug dine ynglings sweatpants med en fed Dickies sweatshirt eller en chunky LMTD strik. Style dine favorit bukser eller jeans med et par cool sneakers eller støvle, så er du klar til dagens festligheder.

Vi elsker bukser, jeans og leggings fordi de er super nemme og bekvemme at have på og så kan man uanset hvilken sæson på året det er altid få et par fede bukser eller jeans der passer ind i tidens modebillede.

Bukseguide

Som nævnt kommer bukser i mange forskellige designs og kvaliteter. Hvad skal man vælge og hvilken model passer bedst. Vi har gjort det nemt for dig, så her får du en god guide, så du nemt kan vælge dine nye pige bukser:

Bukser til piger med lige ben

 • Bomulds Buksen med lige ben, som bliver lavet i et væld af farver og gerne med smukke prints, som man hurtigt kan sætte en smart T-shirt eller lækker strik til for at være med på moden. De er også super nemme at tage på da der for det meste er elastik i linningen eller et smart bindebånd der matcher ind i buksens farver eller print.

  Hos os finder du de smarte bomulds bukser fra mærker som, Sofie Schnoor, The New, LMTD og Costbart. De fine pige bukser er i sæsonens nye prints og farver og er nemme at style med en sød blonde top eller en smart strik eller sweatshirts.

  Habit Buksen, en evig klassiker som er elegante og et kæmpe modefænomen. De kan hurtigt twistes med en sporty T-shirt og et par smarte Sneakers. Style dine Habit bukser med en smart skjorte, bluse eller matcende Habit jakke. Absolut et Musthave!

Culotte, tropet & vidde bukser

 • Culotte Buksen, en super smart buks som trender helt vildt lige nu. De kan have en klassik linning eller være højtaljet. De er stilrene og elegante og er perfekt sammen med din ynglings T-shirt eller en af tidens smarte striktrøjer. Style løs både med Sneakers eller en pæn sko. Er du vild med de moderigtige vidde bukser, så se vores flotte udvalg fra The New, Sofie Schnnor, LMTD, Mads Nørggard og Tommy Hilfiger.

Skindbukser der passer til alt

 • Skindbukser, de er tidsløse og fås i flere smarte pasformer. Til børn og teens bliver de ofte lavet i en lækker kunstlæder. De er perfekte at style til et ekstra cool look med en T-shirt og en fed Blazer. Eller en farverig strik eller sweatshirt. Du kan style med stort set alt. 

De perfekte joggingbukser/sweatpants

 • Træningsbukser, Joggingbukser, sweatpant eller bløde buker. Den bløde og behagelige buks har mange navne men der er ingen tvivl om,  at den populære buks ikke er til at undvære uanset om den skal bruges til sport eller til pæn brug. Slå dig løs og leg frit med farver, print og accessories, så du får dit helt eget personlige look.

  Hos Rows finder du de populære sweatpants eg joggingbukser til piger fra brands som: Champion, Dickies, LMTD, Mads Nørgaard, Sofie Schnoor, The New, Tommy Hilfiger, Calvin Klein og Pieces.

Leggings i flotte farver & mønstre

 • Leggings og Jeggings. De er begge elsket og kan bruges til stort set det meste. Særligt kendetegnes de for ikke at have knap og lynlås men blot en blød elastik i linningen som gør de er nemme at iføre sig.

  Brug dem under din ynglings kjole når vejret er til det. De er også smarte, at have på med en t-shirts, oversize sweatshirts, Hoodies, skjorte eller strik. Alle, gerne med en ligge smule længde sammen med dine favorit snearkers eller måske en kort støvle. Alt kan bruges.

  Hos os finder du leggings fra vores populære mærker som: Sofie Schnoor, The New, LMTD, Pieces, Mads Nørgaard, Costbart og Tommy Hilfiger. Vi er vilde med leggings, som er komfortable og smarte at se på. Du kan shoppe de fine leggings i alverdens farver, prints og mønster. Glimmer leggings er et hit blandt piger i alle aldre, så den finder du selvfølgelig også på vores hylder.

Jeans - Verdens mest solgte bukser

 • Jeans, dem kommer vi ikke udenom. Verdens mest solgte bukser til både piger og drenge. De fås i et væld af designs og tonsvis af pasformer. Der er alt fra den klassiske 5 –lommet jeans til den smarte Bootcut, skinny eller regular model. De kan være lav eller -højtaljet og, så er leverandørerne i dag blevet super skarpe til, at lave jeans i de blødeste kvaliteter, som gør at de er behagelige at have på.

  Uanset hvilken jeans du vælger ,så  er du sikker på at få bukser der har  den blødeste stretch der føles som smør. Hvis du er en rigtig jeans pige, så er der ingen tvivl om, at du skal eje et par smarte Levis Bukser. Her får du bukser i et smart design og i en kvalitet der holder sæson efter sæson.

  Hos Rows kan du fylde kurven med Levis bukser og jeans til skarpe priser. Vi har et lækkert udvalg af bukser og jeans til piger fra tøjmærker som, Tommy Hilfiger, LMTD, Sofie Schnoor, The New og Costbart. Alle populære brands der forstår at designe jeans til piger der sidder perfekt.

Shop pige bukser fra populære brands

Hos Rows finde du et stort og bredt udvalg af bukser til piger fra : Champion, Dickies, Costbart, Levis, LMTD, Sofie Schnoor, Pieces, The New, Mads Nørgaard & Tommy Hilfiger.

Du kan shoppe cool Champion sweatpants og Dickies bukser til piger i nye flotte modefarver du nemt kan style med en smart t-shirt, top, strik, sweatshirt eller hoodie.  Du finder også de populære og bløde  LMTD Nunne bukser i smarte sæson farver, som er et kæmpe hit hos pigerne.

Hvis du er på udkig efter klassiske, feminine eller rå bukser, så slå dig løs i vores skønne tøj mærker, som Sofie Schnnor, Mads Nørgaard og The New. Her finder du smukke farver, prints og fede detaljer der glæder et hvert pige hjerte,hvis men elsker mode og nye tendenser. 

Bukser i gode kvaliteter til skarpe priser

Du finder alt i pige bukser hos Rows til rigtig gode og rimelige priser. Vi forhandler alt fra street til feminine bukser fra leverandører der har fingeren på pulsen. Her er man ikke i tvivl om hvad de unge piger efterspørger, så du finder helt sikkert design og smarte detaljer der har pigernes opmærksomhed her hos os.

Slå dig løs i alle vore pigekategorier af fedt tøj til teenagers og fyld kurven med dit ynglings pigetøj. 

Kom og vær med ☺

Følg Rows på de sociale medier

Følg Rows på Instagram og Facebook og få masser af inspiration og deltag i konkurrencer om gavekort og lækkert modetøj fra alle vores fede brands.
Tjek også vores sociale medier for tips og trends for et smart outfit.

HUSK at tilmelde dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre - Så  er du også den første til at modtage nyheder, eksklusive rabatkoder, konkurrencer, kampagner, gode tilbud ved fødselsdag, Black Friday, udsalg m.m.

Rigtig god shopping ❤︎

@Copyright Rows.dk