Pige Bukser & Jeans

PIGE BUKSER & JEANS

Yndlingsbukser, dem har vi alle. Fra smarte skinny jeans med huller og i fede vaske til de blødeste Sweatpants i et væld af smarte designs, som bare ikke er til at undvære. 

Bukser er super hurtige at tage på  uanset om du skal i skole, til sport eller til en fed fest hos venner eller familie.

Style din favorit buks

Pige bukser kommer i alle afskygninger og er mega smarte til hvilken som helst overdel du vælger at tage på. Til daglig når du skal i skole, så er jeans altid hurtigt stylet med en cool T-shirt i en fed farve. Eller brug din ynglings sweatpants med en fed sweatshirt eller Hoodie.

Stylet med et par Sneakers, så er du bare klar til dagens festligheder.

Alle elsker bukser, både piger og drenge, fordi de er super nemme og bekvemme at have på og så kan man uanset hvilken sæson på året man er i altid få et par fede bukser eller jeans der passer ind i tidens modebillede.

Bukseguide

Som nævnt kommer bukser jo i mange forskellige designs og kvaliteter. Hvem kender ikke:

  • Bomulds Buksen med lige ben, som bliver lavet i et væld af farver og gerne med smukke prints, som man hurtigt kan sætte en smart T-shirt eller lækker strik til for at være med på moden. De er også super nemme at tage på da der for det meste er elastik i linningen eller et smart bindebånd der matcher ind i buksens farver eller print.

 

  • Habit Buksen, en evig klassiker som er elegante og et kæmpe modefænomen. De kan hurtigt twistes med en sporty T-shirt og et par smarte Sneakers. Absolut et Musthave!

 

  • Culotte Buksen, en super smart buks som trender helt vildt lige nu. De kan have en klassik linning eller være højtaljet. De er stilrene og elegante og er perfekt sammen med din ynglings T-shirt eller en af tidens smarte grove strik. Style løs både med Sneakers eller en pæn sko.

 

  • Skindbukser, de er tidsløse og fås i flere smarte pasformer. Til børn og teens bliver de ofte lavet i en lækker kunstlæder. De er perfekte at style til et ekstra cool look med en T-shirt og en fed Blazer. Eller en farverig strik eller sweatshirt. Du kan style med stort set alt.

 

  • Træningsbuks, Joggingbuks, Sweatpant, blød buks.. Den buks har mange navne men der er ingen der er i tvivl om at den absolut ikke er til at undvære uanset om den skal bruges til sport eller til pæn brug. Giv den gas og leg frit med farver, print og Accessories , så du får dit helt eget personlige look.

 

  • Leggings og Jeggings. De er begge elsket og kan bruges til stort set det meste. Særligt kendetegnes de for ikke at have knap og lynlås men blot en blød elastik i linningen som gør de er mega nemme at tage på. Brug dem under din ynglings kjole når vejret er til det. De er også super fede at have på med en t-shirts, sweatshirts, Hoodies, skjorte eller strik. Alle, gerne med en ligge smule længde sammen med dine favorit snearkers eller måske en kort smart støvle. Alt kan bruges.

 

  • Jeans, Dem kommer vi ikke udenom. Verdens mest solgte bukser til både piger og drenge. De fås i et væld af designs og tonsvis af pasformer. Der er alt fra den klassiske 5 –lommet jeans til den smarte Bootcut, skinny eller regular model. De kan være lav eller -højtaljet og, så er leverandørerne i dag blevet så super skarpe til, at lave jeans i den blødest kvalitet som gør at de er mega behagelige at have på. Vælger du et par Skinny jeans ,så får du dem med det blødeste stretch der føles som smør at have på. ELSKER JEANS!

Shop modens nyeste pige bukser her hos Rows ❤︎