Pige Cardigans

PIGE CARDIGANS

I et hvert skab bør der være mindst en eller to cardigans, som man kan fuldende sit look med. Det er mega nemt og hurtigt at style en cardigan, og så giver den lige dit outfit det sidste pift.

Her hos Rows.dk er vi vilde med cardigans, og vi køber rigeligt af dem hver sæson, sommer eller vinter.

Cardigans til hver en anledning

Alle vores leverandører er super dygtige til at lave smarte designs, flotte farvekombinationer og smukke prints, hvad enten de skal bruges til skole, sport eller fest og farver.

Hummel er kendt for deres fede og moderigtige design med sporty detaljer, gerne i en lækker nylon kvalitet som vist nok hænger i hvert et garderobeskab i børne eller teens værelset. Mega fede cardigans eller zipper trøje, som de også kaldes, som ofte kan matches med et par tilsvarende bukser, altså sæt i sæt!

Petit Sofie Schnoor laver hver sæson de skønneste cardigans i print og farver der kan mixes og matches med det meste af deres kollektioner.

The New laver deres cardigans i smukke farver, gerne i glimmer så de pepper dagens tøjvalg op og LMTD der helt sikkert kan sørge for at du er smart i en fart til mega nice priser hvor alle kan være med.. Og så skal vi da ikke glemme Mads Nørgaard for deres ikoniske strik cardigans der også er med i stort set hver en sæson.

Den funktionelle Cardigan

Det smarte ved en en cardigan særligt når vi snakker til børn og unge, så er det der er frit valg på alle hylder. Skal være med lynlås, trykknapper, almindelige knapper eller små hægter alt efter hvor hurtig man gerne vil ind og ud af trøjen. Den passer til alle årstider, særligt er den paraktisk, nem og smart i alle overgangs sæsonerne.Klart en trøje der er elsket af både børn og unge.

Shop pige teenage tøj her hos Rows.dk ❤︎