Pige Kjoler

Pige kjoler

Wow! Hvem elsker ikke en smart kjole!

En beklædningsdel til piger i alle aldre, herunder børn, unge og teens.. og man er hurtig top trendy! Tænk lige hvor nemt det er. Et stykke tøj og så er man bare klar til skole, weekend, fødselsdag, jul, nytår eller anden form for fest og farver.

Her hos Rows er vi crazy med kjoler til piger. Det er nemt, det er smart og så er det mega rart at have på. De kan fås i mange forskellige udtryk og der er flere trendy betegnelser for dem i dag. Mini, Midi, A-formet eller hvad med den meget populære Maxi kjole. Du kan få formen stort set som du ønsker den.

Et væld af udtryk

Pige Kjoler kommer i mange faconer og længder. Men de kommer også i alle mulige smukke farver, mønstrer og print. Alt er tilladt når det kommer til deres smukke udtryk. Den kan være gul, grøn, rosa, rød, sort eller neon! Den kan have blomster i alverdens farver, kreative mønstre eller eksempelvis print af stort set alt. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Du kan bruge kjoler hele året hvad enten det er forår, sommer, efterår eller vinter.Der er ikke noget bedre end bare ben når solen kigger frem og vejret tillader det. Omvendt er det også super hyggeligt at tage de lune, printet eller farverige strømpebukser på når det kølige vejr sætter ind.

Style løs

Udover den er en nem og smuk beklædningsgenstand så er den også super nem at style.Skal man være klassisk pæn eller skal der være spræl til fest og farver, vil man evt. gerne signalerer noget med det print eller mønster man har valgt!

Den hotteste mode i øjeblikket er en smart maxi kjole med lange ærmer og så en lækker strik ud over og stylet med et par fede Sneaks eller en kort støvle, så er man maks klar til efteråret. Hurtigt og nemt og så er der ikke noget der sidder stramt og driller nogen steder.

Tjek alle vores smukke pige kjoler fra bla. Tommy Hilfiger, Petit Sofie Schnoor, The New, Hummel, Mads Nørgaard, LMTD og mange flere.

Shop din ynglings kjole

Her hos Rows kan du nemt fra din sofa gå online og shoppe din ynglings kjole og alt hvad du ellers mangler i dit gaderobeskab hvad enten det er en lækker strik, moderigtig buks, klassisk bluse, et feminint hårspænde eller sæsonens smukkeste kjole. 

Vi leverer nemt og hurtigt med Gls og fragten er gratis ved køb over kr. 399,-