Pige Nederdele

Nederdele til piger

Smart i en fart!

Nederdele er super smarte og praktiske til både hverdag og fest. En nederdel passer til ALT. Brug den sammen med strik, skjorter, bluser med lange ærmer, t-shirts gerne sammen med en lækker cardigan. Du kan style med hvad som helst og altid væres ikker på at være lækkert klædt på.

Nederdele i alle længder

Nederdele findes i mange forskellige længder og former. Der findes eksempelvis mini, midi og lange også kaldet maxi-nederdele og så er der den cool a-formet nederdel. Det rare ved en nederdel er man kan vælge om den skal være kort eller lang, tætsiddende eller løs. Om den skal have  knapper, bindebånd eller det meget populære elastikstykke, som gør at den både er nem og behagelig at have på.

Du kan også få pige nederdele i mange forskellige designs. Den findes bla. i blonde, denim, fløjls, Bomuld eller skind. Den kan have flæser, være  plisseret, klassisk elle måske sporty. Der er ingen grænser for hvordan en nederdel kan se ud og hvilken materiale den laves i.

Alle nederdele er populære. Til voksne kan man være helt sikker på, at der hænger en sort nederdel i skabet! Og Sort er bestemt også at finde til børn og teens, men det fede er at I kan give give den max gas og slå jer løs i farver, mønstre og smart prints.

Nederdele fra vores skønne Brands

Tommy Hilfiger er super skarpe til det sporty look i bløde kvaliteter gerne med deres kendte logo i linning eller langs siderne.

Petit Sofie Schnoor kan deres kram med de skønneste nederdele.
Se eksempelvis smukke nederdele med flæser eller plisse med blomsterprints i sæsonens flotte farver.

Mads Nørgaard leverer hver sæson en Musthave af en nederdel, som man som regel også kan finde til voksne. Enhver piges drøm ❤︎

Hummel er kendt for deres moderigtige sporty look, som er fantastiske i kvaliteten og super funktionelle med elastikkant og bindebånd.

The New nederdele må du bare eje! The New laver skønne prints, gerne med flotte detaljer som eksempelvis glimmer effekt i de smukkeste farver som kan bruges i et hvert klædeskab.

LMTD, You go Girl… Altid fedt design! LMTD er virkelige dygtige til at ramme moden spot on. Så snart en ny trend røre på sig, så kan man være sikker på at LMTD er med. Tjek deres skønne maxi nederdele i smukke blomsterprints i sæsonens farver. 

Denim - så er der vist ingen tvivl om, at Levi’s helt sikkert altid laver sæsonens fedeste Denim nederdel uanset længde. Når det kommer til denim så er man sikker på at få den lækreste kvalitet og den smarteste nederdel fra Levis endda til rigtige gode priser

Det er et MUSTHAVE med en nederdel og den er bare nem at style. En tee, en oversize strik og et par sneaks så er du klar!

Nederdelens fordele

Vi her på Rows.dk skal da også lige nævne de fordele der følger med en nederdel.

  • Mega nem at tage på.
  • Super let at style sig smart i en fart
  • Passer til alle årstider
  • Cool med både sneakers, støvler eller en fin ballerina
  • Smart til hverdag, skole, fest, fødselsdag, jul eller nytår.
  • Og så har en nederdel den fordel at der er ingen der se man er vokset et par cencimeter. Så er det din ynglings nederdel, så kan den fint bruges i mere end en sæson.

Der er vist ingen tvivl om at vi tøser her på Rows.dk elsker nederdele og har du spørgsmål når du skal finde din ynglings nederdel, så skriv endelig til os. Vi vil elske at få lov at hjælpe dig.