Pige Strik

PIGE STRIK

Wow! Vi elsker strik.. Vamsede, feminine, med kabel, mønstrede eller chunky! 

Der findes da ikke noget bedre end en lækker strik. Det kan være som bluse eller som en nem cardigan kort eller lang. For når man bor i Danmark, så ved man med sikkerhed vi får rigelige kølige dage ligegyldigt hvornår på året vi befinder os. Uanset om det er en bidende kold vinterdag eller en smuk kølig sommeraften, så har den altid sin berettigelse.

Style dig smart

Strik er i øjeblikket højeste mode. Snup en lækker en af slagsen ud over en lang maxikjole eller en brug en Chunky sag til et par smarte leggings eller slim jeans. Så er du klart med på forreste række i modebilledet.

Er du mere den klassiske type, så er du også helt med på moden med en enkel klassisk farve og facon. De mest enkle strik kan styles lækkert med et væld af smarte underdele og stadig gøre en stor forskel på ens Look.

Hos Rows.dk finder du et lækkert udvalg i forskellige farver, mønstre og prisklasser. Se eksempelvis den skønne Mohair og uld strik med smukke flæsedetaljer fra Petit Sofie Schnoor eller den top lækre oversize strik i friske colour-block farver fra LMTD, Wauu!