Pige T-shirts

Pige T-SHIRTS

Back to Basic

Helt enkelt, så er en T-shirt eller en tee, (som mange også kalder den) en bluse.

  • Uden krave
  • Uden Knapper
  • Rund hals eller V-hals
  • Korte ærmer

Det betegner den klassiske T-shirt, som vi alle elsker! Helt basic og super nem, at tage på og så kan den bruges til alt hele året rundt.

Alle (næsten) har helt sikkert en Tee i en basic farve, som sort, hvid, grå eller blå. Lille eller stor ung eller gammel. En T-shirt klæder alle uanset alder.

T-shirts med spræl

En T-shirt behøves jo ikke være klassisk eller kedelig. De fås i et væld af muligheder. Udover den klassiske i ensfarvet, så vælter det i modebilledet med T-shirt’s i mønste, Print, med Logo eller med kække Statements som i øjeblikket er mega populære.

Bare se her på Rows.dk, hvor vi har de fedeste T-shirts fra Tommy Hilfiger eller Levi’s med deres unikke Logo’er. The New eller Petit Sofie Schnoor med deres kortærmet bluser i sæsonens skønne farver med palietter, glimmer eller fine motiver. Seje LMTD, laver et væld af mega cool designs til vanvittige billige priser, hvor alle kan være med. Mads Nørgaard med deres unika striber, som vi alle kender og elsker. Hummel for deres moderigtige sporty look. Og så skal vi ikke glemme Molo! Der er ikke mange børn helt fra baby alderen der ikke har haft et af Molo’s top fede design på. Med Molo blev alt tilladt. Lige fra de sødeste små dyr til de skræmmende monstre og alt det der findes der imellem. Det er design med spræl!

Smart til hver en anledning

Brug din T-shirt til at peppe dit ”Look” op med. Den er mega lækker til skolebrug eller til hver en festlig lejlighed for den er så nem, at have med at gøre. Uanset om den skal bruges til Jeans, leggings, shorts, nederdel eller endda som nattøj, så er du bare cool, smart og godt klædt på.

Brug den forår, sommer, efterår eller vinter. Træk en smart Cardigan, Hoodie, Skorte eller en af tidens lækre strik ud over hvis vejret er køligt. Eller brug den helt alene med en smart underdel når vejret tillader det.

Shop din favorit TEE på Rows.dk

T- shirts har vi massere af og har du brug for hjælp, så sig endelig til. Vi vil elske, at få lov til at hjælpe dig. Bestil online på Rows.dk, så sender vi din pakke afsted indenfor 1-2 dage med Gls. Husk Vi har fri fragt over køb på kr. 399,-