Retur

Sådan sender du retur til rows.dk

Hos rows.dk ønsker vi det skal være nemt og hurtigt at handle på nettet og ikke mindst at returnere. Du har altid 14 dages fuld returret (pengene tilbage) fra den dag ordren modtages derhjemme eller afhentes i den valgte pakkeshop. Følg vores returvejledning nedenunder for en nem og hurtig returnering af dine varer:

Returvejledning

1. Skriv til os på info@rows.dk og oplys ordrenummer samt hvilke varer du ønsker at returnere.

2. Pak varerne forsvarligt ind (genanvend eventuelt den pose varerne originalt blev leveret i) og vedlæg en returseddel (må gerne være håndskrevet på eget papir) med navn, ordrenummer og hvilke varer der returneres.

3. Send varerne retur til vores adresse: Rows - Tokkerodparken 42 - 5462 Morud

Som en ekstra service tilbyder vi, at du kan købe en returlabel gennem vores returportal her. Den købte Returlabel vil du modtage på mail efter købet. Derfor kræver det, at du selv har mulighed for at printe din label. Du må dog også sende varerne retur via din lokale pakkeshop med det fragtfirma du måtte ønske.

Vi behandler alle returpakker indenfor 2-5 hverdage efter modtagelse. Under udsalg, kampagner, Black Friday mm. kan der forekomme længere behandlingstid. Pengene tilbageføres til det betalingskort, som varerne originalt blev betalt med.

Ombytning

Hvis du vil ombytte din ordre, skal du bare returnere de varer til os, som du ønsker at ombytte. Derefter skal du selv lave en ny bestilling på de ønskede varer eller størrelser. Så modtager du det langt hurtigere og før det er solgt til anden side. Du skal selv afholde leveringsomkostningerne på den nye bestilling, hvis det samlede beløb ikke udløser fri fragt (over kr. 499,- til pakkeshop).

Betingelser

Pakken må ikke sendes retur uden omdeling/til pakkeshop eller lignende. Varerne må ikke have tegn på slid, dufte eller andet.

Alle produkter skal være i original emballage og med mærker på tøjet

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af pakken, eller ved at undlade at afhente pakken i den valgte pakkeshop uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. Hvis dette er tilfældet, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 100,- som kunden betaler. Dette gebyr fratrækkes din refundering.
 
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
  • Varer som er bestilt uden for vores sortiment.
  • Varer som er særbestilt i større mængder.
  • Varer som er fremstillet efter købers specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

OBS!

  • Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
  • Vi modtager ikke pakker med strafporto.
  • Vi modtager ikke pakker sendt uden omdeling.

VIGTIGT: Vi tager ikke varer retur, der har overskredet fortrydelsesretten. Her forbeholder vi os retten til at returnere/afvise en vare (på købers omkostning) hvis den overskrider de 14 dages returret, medmindre der er en specifik aftale om forlænget returret.

Hvis du benytter dig af fortrydelsesretten, refunderer vi alle betalinger fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste standardlevering som vi tilbyder). Bemærk at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du kun fortryder en del af dit køb.

Du bærer risikoen for pakken fra tidspunktet for dens levering og til vi modtager den retur.