Retur hos Rows

Fortrydelsesret:

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag hvor du modtager ordren eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om varer bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet. På dagen for fortrydelse skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelse om fortrydelse skal gives pr. mail på info@rows.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel her 

Hvis du benytter dig af fortrydelsesretten, refunderer vi alle betalinger fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste standardlevering som vi tilbyder).
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

VIGTIG: Vi tager ikke varer retur, der har overskredet fortrydelsesretten, her forbeholder vi os retten til at returnere/afvise en varen (på købers omkostning) hvis den overskrider de 14 dages returret, medmindre der er en aftale om forlænget returret.

Du kan hutigt og nemt returnere din pakke ved at klikke her: Returportal


RETURVARER SENDES TIL:

Rows
Tokkerodparken 42
5462 Morud

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, eller ved at undlade at afhente pakken i den valgte pakkeshop uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. Hvis dette er tilfældet vil der blive pålagt et gebyr på 100kr, som kunden betaler. Dette gebyr fratrækkes din refundering.

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  • Varer som er bestilt uden for vores sortiment.
  • Varer som er særbestilt i større mængder.


Returnering:

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores fortrydelsesformular. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Meddelelse om fortrydelse SKAL gives pr. mail på info@rows.dk.

OBS!

  • Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
  • Vi har ikke mulighed for at afhente forsendelser, som er sendt uden omdeling.
  • Du bedes pakke varerne forsvarligt ind, når du returnerer dem, og du må IKKE sætte en returlabel direkte på originalemballagen.

UDSALG

Vi overholder selvfølgelig Forbrugeraftaleloven og giver 100% fuld returret eller pengene tilbage på alle købte varer, indenfor 14 dage.
Ved udsalg er rabatten trukket fra på shoppen. Vi forbeholder os retten til at afvise en returvare (på købers bekostning) hvis denne vare overskrider 14 dages returret.

Varens stand ved returnering:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. For at modtage hele købsbeløbet retur må du med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug

Hvis varen er prøvet udover det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.Hvis varen er brugt udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi varen som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelsen af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens hanselsmæssige værdi. Hvis varen har været prøvet mere end hvad der er muligt i en fysisk butik, vil forringelsen derfor vurderes til 99,99%.

Varer der returneres må ikke have tegn på slid, pletter eller skader. Hang tagget skal være intakt. Derudover må varer ikke lugte af udefrakommende dufte såsom parfume eller røg. Der må ikke være hundehår, kattehår eller hår fra andre dyr på varen. Varen må ikke være krøllet pga uansvarlig forsendelse eller behandling.

Tilbagebetaling:

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur, hvis alle kriterier for returnering opfyldes. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Vi bestræber os på at tilbagebetale pengene umiddelbart efter modtagelsen af varen dog senest inden for 14 dage. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.