Rosemunde

Rosemunde toppe og bluser til piger

Shop de flotte Rosemunde silketoppe, blondetoppe, bluser og cardigans i et væld af smukke farver. Rosemunde toppe til piger er ren luksus til hverdag og fest.

Hos Rows kan du forkæle dig selv med de ikoniske Rosemunde toppe, t-shirts og bluser til piger. 

Er du vild med feminine toppe og bluser med fine blonde detaljer? Så er Rosemunde  det perfekte valg. Elegante silketoppe, bluser og cardigans i et væld af smukke farver pryder altid de smukke tøj kollektioner fra Rosamunde og du finder dem lige her hos Rows.

Silketoppe i flotte farver

Rosemunde er et dansk kvalitets brand stiftet tilbage i 2004, som i dag sælges verden over til piger og kvinder der drømmer om luksus i hverdagen. Det skønne brands vision om, at skabe tøj der er funktionelt og behageligt at have på- og i høj kvalitet til rimelige priser er for længst opfyldt.

De ikoniske Rosemunde toppe er et must i en hver pige garderobe. De smukke silketoppe er anvendelig til hverdag og en festlig anledning og fås i et væld af farver. Shop din Rosemunde silketop i sæsonens nye modefarve og glæd dig til en unik følelse af luksus.

Rosemunde tøj til piger med et twist

Hos Rows finder du Rosemundes kollektion af pigetøj i yndige designs med fine detaljer, som blonder og smukke print, som en hver pige vil elske. Vi har fyldt shoppen med de populære Rosemunde toppe, t-shirts, bluser og cardigan, som kendetegner det unikke brand. De romantiske håndtegnede blonder er en stor del af det populære brands identitet og er Rosamunde absolut bedst sælgende style.

Rosemunde bluser til hver en anledning

Hos Rosamunde har basistøj, som toppe og bluser i blandingen silke/bomuld været en fast del af kollektionerne fra start. Den allerførste blondetop tilbage fra 2004, som ikke har ændret udseende er stadigvæk den bedst solgte style hos Rosemunde. Gode basis styles går aldrig af mode og derfor produceres de fine toppe i dag i alverdens farver der understøtter pigernes garderobe uanset årstid.

Hos Rows sætter vi pris på en god basis garderobe i kvaliteter og pasformer der gør tøjet kan bruges igen og igen. Vigtighed af, at kunne bruge sit basis tøj på tværs af de nye modetendenser er prioteret højt her hos os. En Rosemunde top, t-shirt eller bluse er altid nem at style med din ynglings nederdel, bukser, leggings eller shorts for et flot hverdags eller fest look.

Must-have til basis garderoben

Funktionelt og behageligt tøj er et must i enhver pige garderobe. Når du køber toppe til piger fra Rosemunde, så får du kvalitet for pengene.

De smukke toppe der bliver produceret i blandningen silke/bomuld, gør det muligt for din hud at regulerer din kroptemperatur alt efter årstid. De yndige toppe producres uden sygninger, som giver en perfekt pasform og et højt niveau af komfort.

Det skandinaviske design med feminine og romantiske detaljer er Rosemunde's unikke signatur og er kendt og elsket af piger og kvinder verden over. Det er tydeligt at brandet brænder for, at skabe designs der giver en følelse af luksus hvergang du iføre dig en af de smukke styles.

Den unikke silke top er et musthave i enhver piges garderobe og er smuk at style med Rosemundes cardigans og øvrige fine blonde styles.

Rosemunde pigetøj i nye farver

Rosemunde er dygtige til at følge med tiden. Siden starten af det unikke brand har man kunne følge den designmæssige udvikling, som i dag gør at du kan shoppe det skønne design i nye farver, andre længder, anderledes halsudskæringer alt efter hvilke efterspurgte modetrends der efterspørges.

Farvepaletten er stor og der findes ikke den farver i dag du ikke kan købe de feminine toppe og bluser i. Blondetoppe i sort, grå, hvid og navy er standard farver hos Rosemunde. Alt efter sæson kan du shoppe dig glad i smukke farver som, gul, rosa, lyseblå, sand, brun, bordeaux, grøn m.m.

Shop luksus hos Rows

Når du shopper pigetøj hos os, så har vi sørget for at håndplukke de mest populære og unikke styles vores skønne brands byder på. Vi drager jævnligt afsted på messer og besøger showrooms for at blive præsenteret for det bedste af det bedste til dig.

Vi sætter en stor ære i vores arbejde og vi elsker mode til både, børn teens og kvinder. For os er det vigtig at du føler dig smuk og behageligt klædt på i tøj der yder dig en stor komfort. Kvalitet skal være i top og det gælder os for prisen. Kvalitet og pris går hånd i hånd. Derfor finder du hos Rows et stor og alsidigt udvalg af pigetøj fra kvalitets brands i alle prisklasser der nemt giver dig en følelse af luksus.

Tøj til teenagepiger fra kendte brands

Hos Rows kan du shoppe dit ynglings pigetøj fra et hav af eftertragtet brands som: Calvin klein, Champion, Costbart, Dickies, Dim undertøj, Levis, LMTD, Mads Nørgaard, Rosemunde, Petit Sofie Schnoor, Sui Ava, The New, Pieces og Tommy Hilfiger.

Er du på vej ind i voksen størrelser, så er du så heldig at vi også tilbyder det bedste tøj til kvinder fra brands som: Basic Apparel, Liberté, Noella, Pieces,  Second Female, Sofie Schnoor og Y.A.S.

Vi tilbyder alt det hjertet begærer af pigetøj i alle genre uanset om det er street, sport, basistøj eller det nyeste modetøj sæsonen byder på. Vi glæder os til at glæde dig med nye modetrends fra ind- og udland.

Det bedste pigtøj til gode priser

Tøj til børn og teenagers behøver ikke at være dyrt. Vi tilbyder det bedste tøj til tweens og teenagers fra tøjmærker der forstår, at designe tøj i lækre kvaliteter og til priser der både føles og ligner en million. 

Er du på udkig efter forårets nye Sofie Schnnor kjole, The New nederdel, LMTD bukser, Tommy Hilfiger jakke eller Calvin Klein undertøj, så gå på opdagelse i vores store sortiment og find nye favoritter til pige garderoben lige Her.