Sofie Schnoor

Køb Sofie Schnoor til kvinder hos Rows

Hos Rows er vi Sofie Schnoor forhandler. Shop alt hvad hjertet begærer af smukke Sofie Schnoor nyheder fra de seneste tøj kollektioner. Feminin og rå mode til kvinder der elsker design og kvalitet til rimelige penge.

Sofie Schnoor er et dansk kvalitets brand kendt for sine smukke og moderigtige kollektioner af både tøj & sko. Det eksklusive mærke designer klassisk elegance med et kombineret feminint, råt og sporty udtryk, som er elsket af piger og kvinder. Sofie Schnoor udemærker sig ved at have en særlig sans for hvad kvinder drømmer om og hun har stor fokus på komfort og designs til rimelige priser.

Sofie Schnoor startede i 2001 – Og det hele startede med sko som hurtigt blev alle kvinders fortrukne sko brand. Siden har Sofie Schnoor udvidet sit populære skofirma med feminint, elegant og moderigtigt tøj & accessories, som er elsker af både kvinder, børn og teens.

Feminin, sporty og rå mode

Det er tydeligt at se, at Sofie Schnoor designer med hjertet, krydret med en god portion personlig stil. Hver enkelt style, uanset om den er til kvinder eller børn er kreeret med udgangspunkt i Sofies univers, som er feminint, råt og sporty. De smukke designs kan bruges til både hverdag og en festlig begivenhed. Intet er overladt til tilfældighederne og derfor er man altid sikret smukke og stilsikre tøj kollektioner fra Sofie Schnoor uanset årstid.

Sofie Schnoor til kvinder

Her hos Rows er vi super glade for at kunne tilbyde Sofie Schnoors unikke designs til kvinder. De stilsikre kollektioner byder på alt fra smukke prints til rå detaljer i materialer og pasformer der klæder enhver pige eller kvinde. Man er ikke i tvivl når man ser en Sofie Schnoor kjole eller t-shirt, da Sofie for længst har slået sit design og udtryk helt fast i sine kunders bevidsthed. Det lækre design er eftertragtet og vi glæder os til hver en sæson der skal købes ind til, så vi kan forkæle alle vores kunder med det nyeste fra Sofie Schnoors unikke kollektioner.

Nyt tøj til klædeskabet!

Står du og mangler nyt og smart tøj at fylde klædeskabet med, så er tøj fra Sofie Schnoor et rigtig godt valg. Vi har fyldt hylderne med smukke Sofie Schnoor kjoler i elegante designs og farver der er perfekte til et flot hverdags look eller en festlig anledning. Du finder nederdele i flere længder der nemt styles med en smart Sofie Schnoor t-shirt med logo eller print. Shop smarte bukser i pasforme der sidder fantastisk. Fine oversize skjorter der er behagelige at have på med et par Sofie Schnoor legging, som er tidens helt store trend.

Find dit perfekte match i vores sortiment af Sofie Schnoor tøj der tilgodeser dine personlige præferencer når din garderobe trænger til at blive fyldt op.

Sofie Schnoor leggings

De populære leggings fra Sofie Schnoor i blødt og stretchy materiale finder du også her hos Rows. De smarte leggings er perfekte under en kjole eller til en oversize skjorte, strikvest og et par seje sneakers eller en trendy kort støvle. 

De fine leggings er super behagelige at have på. De har har en blød elastik i taljen og en tætsiddende pasform gerne tilsat et flot logo ned ad benet i guld eller sort. De er også perfekte til en sporty dag med en smart top og t-shirt. Vi er vilde med de seje Sofie Schnoor leggings og bruger dem flittigt til alle de smukke kjoler, nederdele og skjorter, som Sofie Schnoor kollektionerne byder på.

High Summer fra Sofie Schnoor

Vi elsker når sæsonerne skifter, så er der nemlig flotte nyheder fra Sofie Schnoor. High Summer er ingen undtagelse. Her får du et flot udvalg af smarte t-shirts, toppe, sommerkjoler, nederdele, shorts, cykelshorts og badetøj i sommerens trend farver.

Alt tøj du køber fra Sofie Schnoor har den fordel at det kan mikses på kryds og tværs i farver og mønstre. Der er altid en flot rød tråd i de smukke tøj kollektioner der giver uanet kombinationsmuligher når du skal sammensætte dit outfit. Forårets design sammensættes nemt med de nye design fra High Summer kollektionerne og det gør sig på samme måde gældende for efterår- og vintertøjet.

Style din helt egen personlig stil og glæd og inspirer en god veninde med det smukke Sofie Schnoor tøj. 

Sofie Schnoor tilbud og udsalg

Når du shopper tøj hos Rows, så gør vi vores for, at du også kan shoppe et rigtg godt tilbud eller udsalg. Hold øje her på siden eller sign op til vores nyhedsbrev så du kan klikke dine favoritter hjem til en favorabel pris. Måske din ynglings Sofie Schnoor kjole, skjorte eller leggings er nedsat i lige præcis den farve eller størrelse du har udset dig.

Vi elsker at glæde vores kunder med et rigtigt godt tilbud. Vi køber løbende nyheder og nye trends hjem og derfor skal der gøres plads på hylderne hvilket betyder, at du kan gør et kup. Så skynd dig ind og shop dine farvoritter hjem, for det går stærkt når vi sætter priserne ned.

Så kan du iøvrigt se frem til at modtage din pakke snart, eftersom vi har en forventet leveringstid på 1-3 dage.

Rows - Den bedste kundeservice

Vores hjerter brænder for personlig service. Vi er selv kunder og ved hvad det vil sige at stå på den anden siden. Vi bliver også rigtig glade når vi selv oplever god betjening når vi er ude at shoppe hvad enten det er i en fyssik butik eller online.

Derfor gør vi vores yderste for at give dig den bedste shoppeoplevelse. Hos Rows gør vi alt for at give dig en flot visuel og informerende oplevelse når du shopper på vores side. Vi bruger de bedste og flotteste billeder og skriver informerende produktbeskrivelser, så du ikke er i tvivl når du skal glæde dig selv med nyt tøj og accessories.

Vi behandler din ordre, så snart vi modtager den, så du hurtigt kan glæde dig over dit nye køb. Er du i tvivl om det mindste, så skriv endelig til os eller klik på linket til vores kundeservice her!

Rigtig god shopping 


© Copyright Rows.dk