Strik

Strik

Køb din nye lækre strikbluse hos Rows

Strik har aldrig været mere populært end lige nu. Lækre vamsede striktrøjer og strikveste i smukke farver og farvekombinationer pryder de flotte kollektioner fra alle vores populære brands. Hos Rows finder du strik, striktrøjer, strik cardigan, strikkjoler og strikveste i alle afskygninger. Smukke design – alt fra ensfarvede strikbluser til farverige stik i flotte striber eller mønstre. Vi elsker en lækker strikbluse og glæder os over at tilbyde alt det smarte og lækre strik den nye hotte trend byder på.

Shop her 2020 mest populære trend ► Strikveste

Strikveste - Den mest populære og moderigtige trend du skal invistere i lige nu!

Strikveste er en af 2020 største modehit. Den populære trend er defineret af tidens helt store High-end brands og influencere der flittigt har vist den populære strikvest frem på de store SoMe platformer.

Den ærmeløse strikvest er sæsonens helt hotte mode og vi elsker den forskel vesten kan gøre for dit uotfit. Strikvesten kan styles på et utal af måder og supplere på fornemmeste måde alt fra et cool business look til et feminint og casual hverdags look. 

Der er ingen grænser for hvordan du kan style din strik vest. Den smarte vest er perfekt til kjoler, nederdele, skjorter og bukser. Style din ynglings strikvest ud over en kjole eller brug vesten udover en oversize skjorte og til et par smarte high waist bukser.

Hos Rows finder du selvfølgelig de populære og moderigtige veste, som hitter stort i alle farver hos piger og kvinder i alle aldre. Hvordan du styler din strikvest er helt op dig - Slip fantasien løs og style din smukke strikvest lige som det passer dig.

Det bedste udvalg af lune og bløde kvalitetsstrik

Strik er hyggeligt uanset årstid. Den store strikketrend hitte overalt også som en fantastisk hobby hvor strikkeglade entusiaster flittigt strikker de fineste striktrøjer til både store og små.

Vores populære brands designer det flotteste strik. Sommerstrik i tynde bløde kvaliteter og flotte designs, som er perfekte og uundværlige til det ustadige vejr det danske forår og sommer byder på. Hvem elsker ikke en strik cardigan uanset længde, som er lækker at bruge i stedet for en jakke. Eller en smart oversize strik til nederdel eller jeans, som er praktisk og nemt at style for et lækker hverdags look.

Vinterstrik er et must i hvert et klædeskab. Store vamsede lune strik, ensfarvede eller farverige, korte eller lange - VI ELSKER EN LÆKKER VINTER STRIKTRØJE… Og heldigvis, så samarbejder vi med de bedste brands der tilbyder smart og moderigt strik til de bedste priser. At lune sig en kold vintermorgen eller aften i en chunky strikbluse eller cardigan med stearinlys eller ild i pejsen er indbegrebet af dansk hygge når det er bedst – Vi elsker det….

Det lækreste strik fra de populæreste mærker

Hos Rows fylder vi hylderne med det populæreste og nyeste strik sæsonen byder på. Massere af flotte designs, mønstre og farver der klæder piger og kvinder i alle aldre. Strik er et sikkert hit og er perfekt som prikken over i’et når der skal styles et lækkert og behageligt look.

Du finder helt sikker en ny strikvest, striktrøje, strik cardigan eller strikkjole her hos Rows, som du vil elske! Sæt kulør på hverdagen og pynt dig med en farverig strik, som varmer dig og gør dig i godt humør.

Shop det nyeste og moderigtige strik til teenager piger og kvinder fra skønne tøjmærker som: Noella, Y.A.S, Pieces, Sofie Schnoor, Second Female, LMTD, The New, Tommy Hilfiger & Mads Nørgaard.

Striktrøjer og strikveste til de bedste priser

Elsker du et godt tilbud ☺

Vi er vilde med moderigtigt strik til rigtig gode og rimelige priser. Hold derfor øje med siden her – Måske der dukker et godt tilbud op på din ynglings striktrøje eller strikvest.

HUSK at tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du er den første til at modtage nyheder, eksklusive rabatkoder, konkurrencer, kampagner, gode tilbud ved fødselsdag, Black Friday, udsalg m.m.

Rigtig god shopping