Tasker & Punge

Køb tasker, net og punge hos Rows

Søger du den perfekte gave idé eller måske en lækker taske eller pung til dig selv, så kigger du det helt rigtige sted.

Her hos Rows er vi vilde med accessories i lækre kvaliteter som har stor anvendlighed. Vi sætter pris på lækkert design der fuldende et smart hverdags eller festlook.

Alt i tasker fra de bedste mærker

Se vores flotte udvalg i Tommy Hilfiger tasker og punge, som er perfekte til både børn, teenagers og kvinder. Smarte justerbare city bags, rygsække og  bæltetasker med Tommy Hilfiger logo med masser af rum til nøgler, mobil og andre småting der ikke er til at undvære.Du finder også en smart Tommy Hilfiger pung til både drenge og piger, som også er en perfekt gave.

Mads Nørgaard - V elsker Mads Nørgaard tasker. På shoppen finder du Bel air cappa taske, som er et absolut must-have. Hel Air Cappa taske er en populær taske i solid kvalitet, som fås i mange af flotte farver. Tasken har et væld af rum til hverdagens små fornødenheder som pung, mobil, nøgler osv. Brug den smarte taske crossover eller som almindlig skuldertaske.

Shop de populære Mads Nørgaard tasker

Tjek de helt nye Mads Nørgaard Bel air carni bæltetasker, som er det nyeste medlem i Bel air familien. Tasken er allerede et hit og er anvendelig som cross-body bag over din  cozy strik eller jakke.

Køb Mads Nørgaard net i sæsonens farver

Vi elsker det populære Mads Nørgaard net eller mulepose som de også bliver kaldt. Det populære Mads Nørgaard net fås med flot logo og kan bruges til flere forskellige lejligheder herunder indkøb, skole, træning eller andre fritisaktiviteter.

Det eftertragtede net designes i en kraftig og slidstærk kvalitet, som er 100% genanvendt bomuld. Det fine Mads Nørgaard Athena net er et must-have og en rigtig populær gave ❤︎

Det fine Mads Nørgaard net findes i et væld af skønne farver, som bla. gul, blå, sort, grå, rosa, grøn, beige og blå. Se vores populære udvalg af Mads Nørgaard net Her.

Sofie Schnoor tasker til piger i alle aldre

Sofie Schnoor er kendt for hendes feminine, elegante og rå design, som er elsket af mange piger og kvinder. Det danske brand kendetegnes for det enkle look krydret med spændende detaljer i farver, mønstre og prints der følger modens trends.

Hos os kan du shoppe moderigtige tasker og net fra Sofie Schnoors flotte kollektioner.  Sofie Schnoor bæltetaske til piger er et sikkert hit som en flot gave.

Dickies tasker og Champion tasker

Er du vild med det populære streetlook, så finder du også her på siden de populære Dickies tasker og Champion tasker. Dickies og Champion er særlig kendte for deres streetwear look, som er mere populært end nogensinde.

Drenge, piger, mænd og kvinder ses overalt i det smarte tøj. De flotte kollektioner byder også på accessories til begge køn, som nemt tilføre dit outfit det sidste touch i form af en cool taske. de smarte tasker som, skuldertasker, rygsække og bælte tasker finder du her på vores shop til både drenge og piger.

Dickies bæltetasker er praktiske og smarte og du kan nemt have din mobil, pung ,nøgler og andre nødvendigheder i den. Tasken er super praktisk når du er på farten, så hold dig ikke tilbage hvis du skal have dig en ny taske. Dickies bæltetaske er et rigtig godt valg og den fås alt efter sæson i flere flotte farver.