Y.A.S

Y.A.S

Shop de flotte YAS kjoler hos Rows. Se vores flotte udvalg af kjoler fra Y.A.S i sæsonens nye farver og smukke blomsterprint.

Er du vild med kjoler? Så skal du helt klart se vores flotte udvalg af Y.A.S kjoler, som er et sikkert valg hver gang kurven skal fyldes med en ny hverdags kjole eller festkjole. Smukke styles i flotte farver og yndige prints i snit og længder der kan bruges til hverdag og en smuk anledning. Design, kvalitet og gode priser får du hver gang du forelsker dig i en af de smukke Y.A.S kjoler.

Y.A.S er et dansk kvalitetsmærke, som blev grundlagt i 2013 og står for your apparel & style. Det er en del af Bestseller-familiens populære brands til kvinder i alle aldre og størrelser. Deres vision er, at designe moderigtigt tøj til kvinder der elsker mode, designs, smukke farver og unikke prints.

Y.A.S - Your Apparel & Style

Y.A.S designer og skaber smukt dametøj til gode priser i høj kvalitet målrettet til den enkelte kvindes individuelle ønsker og behov. De skaber alt fra smart og lækkert hverdagstøj til elegant festtøj, som en hver pige eller kvinde vil elske at klæde sig i.

Hos Rows.dk elsker vi Y.A.S for deres dametøj i materialer af den bedste kvalitet. De har stor fokus på pasformer der skal sidde perfekt og som skal kunne passes af kvinder i alle størrelser. Deres smukke signatur af unikke håndlavet prints, som er designet af Y.A.S eget design team rammer hjertet hver gang de præsentere en ny kollektion af smukke kjoler og lækkert hverdagstøj.

Tøj til kvinder fra YAS

Hos Rows finder du et særligt udvalg af smukke Y.A.S kjoler, nederdele, bukser, blondetoppe & bluser, skjorter, jakker og andet dametøj du vil elske at have i dit klædeskab. Deres smukke og stilrene tøj yder alle kvinder en flot personlig udstråling i tøj som giver velvære takket de lækre kvaliteter og de perfekte pasformer.

Y.A.S designer tøj til kvinder til hver en anledning uanset om det er smart hverdags tøj eller en festlig begivenhed. Det er nemt at shoppe Y.A.S tøj der kan dresses op og ned og som kan styles lige præcis i den retning du ønsker det.

Kigger du efter et smart sæt tøj til hverdag, så er det hurtigt og nemt, at kombinere et smart outfit af klassik basis tøj, som sagtens kan være et par klassiske bukser, en fin blondebluse og en af sæsonens nyeste strik. Hop i et par fede sneaks, så er du klar til dagens nye udfordringer.

Y.A.S kjoler til hverdag og fest

Elsker du kjoler, så er det ikke svært at finde en yndig Y.A.S kjole i et af deres smukke håndlavet prints, som vi ved alle kvinder elsker. Style din Y.A.S kjole med et par leggings eller stømpebukser, en oversize strik,  cool sneaks eller en smart kort støvle, så er du hurtigt lækkert klædt på til en ny dag.

Y.A.S lancerer sæson efter sæson smukke kollektioner med populære og eftertragtet nyheder alle efter modens nye og hotte tendenser. De har stor fokus på materialer, designs og silhuetter. Her hos Rows.dk har vi et stort udvalg af smukke kjoler til piger og kvinder der er perfekte til hverdagsbrug såvel som til en tur i byen med veninderne.

Y.A.S. kjoler er et af mærkets signatur styles. Kjolerne kender de fleste piger og kvinder fra de helt utrolige smukke håndlavet blomsterprints, som Y.A.S design team selv sider og udvikler helt ned til den mindste detalje. Kjolerne fra Y.A.S har et feminint snit og et udtryk der fremhaver din facon på smukkeste vis. De fantastiske pasformer og lækre kvaliteter sikre din kjole får det smukkeste udtryk og er behagelige at have på.

Y.A.S kjoler i smukt design 

Mini kjoler, midi kjoler, maxi kjoler, sommerkjoler, stropkjoler, skjortekjoler, hverdagskjoler og festkjoler.

Y.A.S designer kjoler i flere forskellige snit og længder. Hos os finder du de populære mini kjoler, midi kjoler og maxi kjoler i et væld af farver og smukke blomsterprints. Y.A.S kollektionerne byder også på stramme kjoler, korte kjoler, a-formede kjoler, skjortekjoler, strikkjoler, kjoler med lange ærmer og kjoler med korte ærmer. De designer kjoler i et væld af farver og prints, som den populære little black dress (LBD), den blomstrede kjole, leopardprintede kjole m.m.

Du kan altid finde smukke og moderigtige Y.A.S festkjoler og nytårskjoler i sæsonens nyeste designs. Blot hold øje her på shoppen når du er på udkig efter din ynglings kjole.

Style din Y.A.S kjole

Uanset hvilken type af kjole du bedst kan lide, så kan du altid style din kjole op eller ned alt efter hvilken anledning du skal bruge den til. Kombiner din kjole med en smart blazer eller en cool denim jakke på de køligere dage.

Eller style løs med en oversize strik og din Y.A.S kjole vil fungere som en nederdel. Kjoler er en af de mest populære og trendy styles i dag. De fleste piger og kvinder har mindst en kjole i skabet og derfor skal du heller ikke gå glip af vore smukke udvalg af kjoler til kvinder. Hop ind på shoppen og lad dig friste af sæsonens nyeste og smukke YAS kjoler.

Lækkert dametøj til hele året

Her på siden finder du særlige udvalgte styles fra Y.A.S kollektioner, som byder på alt fra bukser til kjoler, nederdele og lækre jakker. Er du vild med strik, så finder du nemt en strik der kan holde dig varm uanset om det er en farverig vinterstrik eller en tynd cardigan der er nem at tage ud over kjolen eller du kan kombinere din strik med en nederdel og en fin blondetop.

Y.A.S producere flere kollektioner hen over året og er super dygtige til at levere ekspres kollektioner af den nyeste mode der trender her og nu. De har fingeren på pulsen men går aldrig på kompromis med kvaliteter, pasformer og priser.

Er du på udkig efter moderigtigt dametøj i lækker kvalitet, fantastiske pasforme og til rimelige penge, så er Y.A.S og alle vores andre særligt udvalgte mærker helt sikkert noget for dig.

Tøj til kvinder til rigtig gode priser

Vi sætter en ære i, at forhandle tøj til kvinder der er har alt det en kvinde sætter pris på. Lækkert design, holdbare kvaliteter, fantastiske pasformer,  smukke farver og prints alt dette til en rigtig god pris. Vi elsker lækkert design der sidder perfekt, er smukt at se på og behageligt at have på.

MEN vi synes også at prisen er vigtig! Derfor forhandler vi hos Rows tøj til kvinder fra populære mærker, hvor man også får en helt masse for sine penge. Slå dig løs i det fineste accessories og tøj til kvinder fra vores ynglings brands som: Basic Apparel, Liberté, Noella, Second Female, Sofie Schnoor, Sui Ava, H2O & Pieces

Vores hjerte banker for personlig service 

Man skal ikke være i tvivl om vi her hos Rows er vilde med vores kunder. Vi sætter en kæmper ære i at få lov at yde en personlig kundeservice der hælper vores søde kunder til, at få den bedste og nemmeste shoppeoplevelse. 

Vi er her, fordi vi elsker tøj til unge mennesker og kvinder. Især vores fokus er, at alle kunder uanset alder skal føle sig trygge ved at bevæge sig rundt i vores online univers. Derfor arbejder vi løbende på at forbedre din online shoppe oplevelse hos Rows.dk.

Hos os skal du føle et personligt nærvær der gør dig tryg når du handler teenage tøj eller dametøj her hos os. Vi gør os stor umage med flotte billeder af vores tøj og accessories og arbejder hele tiden på at skrive de bedste og mest informerende produkbeskrivelse, så du ikke er i tvivl og kan føle dig tryg når du handler dit tøj her hos os.

Har du spørgsmål om et eller flere produkter, så skriv endelig til os. Vi sidder klar alle hverdage fra 9.00-16.00 og vil elske at få lov at hjælpe dig. 

Rigtig god shopping 

© Copyright Rows.dk